GASZTRO

Sárgarépa-saláta

2009. június 8., hétfő 09:48

menü/saláta/mediterrán Nagyon kellemes, üdítő saláta az édes répa, a savanyú citrom és a magos mustár keverékéből. Klasszikus recept.  

Hozzávalók 4 személyre

½ kg zsenge sárgarépa
1 csokor petrezselyem
1 citrom frissen facsart leve
1 ek magos dijoni mustár
½ dl olívaolaj
½ tk só


A sárgarépát finom lyukú reszelőn reszeld le. A petrezselymet aprítsd finomra. A többi hozzávalót keverd össze és öntsd a sárgarépára. Ismét keverd össze és tedd a hűtőbe 1-2 órára, de az sem árt neki, ha egész éjszaka ott pihen. Tálalás előtt hintsd meg a petrezselyemzölddel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta