#ÉLETEM

A spinning az jó!

2009. szeptember 22., kedd 08:36

x_girls_1Már ha tudjuk, hogy mi az. Induljunk ki abból, hogy mozgás, egészséges életmód, hosszabb élet. Nem hangzik rosszul. A hétvégén több százan hódoltak egyszerre nem is annyira titkos spinningszenvedélyüknek. Mert ők tudják, mi a jó!

Tobzódhattak a sportmániások, a szálkásítók, a hasfalra, divany_1fenékre, mellre gyúró fitneszlédik és más, egyszerű földi halandók a hét végén a Papp László Sportarénában megrendezett Fitbalance Fesztiválon, amelynek támogatójaként lapunk, a Dívány is megjelent.
A résztvevők természetesen ki is próbálták az idei év legnagyobb Fitbalance programján a különleges sporteszközöket is, még akkor is, ha azok a NASA űrkutató berendezéseit is felülmúlták – már ami például az adatok prezentálást jelenti.

A tavaszi sikernek köszönhetően a résztvevők ismét megmérethették magukatbrutal_1 a Power Zone (Pump&Run) versenyen is. Különlegességnek számított az idei rendezvényen a Brutal Challenge program, ahol értékes Brutal díjakért küzdhetnek a jelentkezők. De természetesen nem hiányoztak az egészségügyi szűrések, tanácsadások sem - felkészült szakemberek álltak rendelkezésére mindazoknak, akik pontosabb adatokat szerették volna megtudni egészségi állapotukról.  


Az „olimpikonok junior_1a gyerek sportért” program is egyedülálló kezdeményezés volt, a Fitbalance rendezvényen több sportági szakszövetség is jelen volt, bemutatva a gyerekeknek, és a fiataloknak kínált sportolási lehetőségeket. A helyszínen olimpikonokkal és olimpiai bajnok sportolókkal találkozhattunk, kipróbálhattuk a különböző sporteszközöket, és kivételesen kedvezményesen vásárolhattunk a fitt-expó területén.


Ha többet szeretnél olvasni a fesztiválról, kérjük lapozz ide:
A fitnesz modelleket nőiessé teszi a gyúrás

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta