#ÉLETEM

7 kérdés a randizásról - kvíz

2017. július 15., szombat 19:35 |

Mennyit tudsz arról, mi kell a nőknek? És arról, hogy miért szexelünk? Na, és mi a helyzet a szerelemmel? Kvízünkből kiderül.

A jó kapcsolatok általában jó korai randikkal kezdődnek. Vagy éppen rosszakkal, amelyekből a végén mégis jó móka lesz. Persze annak, hogy mi számít jó randinak, nincs univerzális receptje, arról viszont, hogy mi történik a vonzalom, a szerelem, az első szex idején, rengeteget tudunk a kutatási eredményekből. A Hol rontom el? című könyvből bogarásztunk néhány érdekes adatot. Lássuk, te mennyire vagy képben randizás terén! 

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta