#ÉLETEM

Fusson télen is, jó lesz!

2016. január 25., hétfő 09:38

Bár sokan megfogadják szilveszterkor, hogy az új évet aktív sportolással indítják, ezek a kezdeményezések gyakran hamar elhalnak: januárban nem igazán érezzük magunkban az erőt, hogy nekivágjunk egy "szigetkörnek", a tavaszi futóversenyekre aztán meg kapkodva készülünk fel.

Egy kis bátorításként – és pár hasznos, profi tippért – megkérdeztünk három olyan szakembert, akik nem csak elméletben tudják, mit jelent a téli futás.

Szűcs Csaba magyar maratoni csúcstartó, a Spuri futóbolt vezetője például teremben nem szívesen futotta volna le a napi 30-40 kilométerét, Zsirai Milán ex-triatlonversenyző és CrossCore edző szerint a mozgás egyszerűen mindig öröm, Protzner Anna pedig egy terhelésdiagnosztikai labor munkatársaként tisztában van azzal, mik lehetnek a kültéri sportok előnyei.

A lényeg: induljon el bátran januárban is bármelyik közeli erdőbe, rétre kocogni (főleg, ha a nap is süt), csak öltözzön fel rendesen! És melegítsen be! További részletek, és az, hogy mit profitálhat abból, ha van ereje nekiindulni – már az elvégzett munka fölött érzett büszkeségen túl –, a videóból kiderül! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta