#ÉLETEM

Az új és veszélyes őrület a hüvelyméregtelenítő gyöngy

2016. január 19., kedd 19:55

Ha nem tudta milyen típusú méregtelenítés hiányzott eddig az életéből, akkor most segítünk: a hüvely méregtelenítése. De semmi gond, ugyanis egy cég most ebben is segít és ősi gyógynövényekkel megpakolt golyócskákat árul, darabját 15 dollárért, vagyis 4300 forintért. Az orvosok szerint azonban halálos is lehet a méregtelenítés. 

A hirdetés szerint a gézlapba csomagolt gyógynövénybombák segítenek visszaállítani a hüvely természetes flóráját, jók a bakteriális fertőzések ellen, miközben eltünteti a kellemetlen szagokat is. Sőt, még szűkíti is a hüvelyét, ha éppen erre lenne szüksége valamilyen okból kifolyólag. Az orvosok szerint azonban az új őrületnek akár halálos vége is lehet. 

Mély tisztítás

Ha komolyan gondolja a méregtelenítést, ahhoz 3 gyógynövényes golyót kell 72 órán keresztül a hüvelyében tartani - áll az ismertetőben. Azt hiszi, hogy ezt senki sem vállalná be, de vannak, akik szerint ez működhet.  Nekik üzeni dr Sara Gottfried nőgyógyász, hogy a hüvelybe helyezni ilyen mennyiségű ismeretlen csodaszert ennyi ideig toxikus sokk-szindrómához vezethet. "Képzelje el ugyanezt az időtartamot egy tamponnal. Kibírná 72 órán keresztül? " - tette fel a költői kérdést a nőgyógyász.

Dr. Vanessa McKay pedig arra emlékeztetett, hogy a hüvely köszöni, de "tisztán tartja magát", a hasznos baktériumok megfelelő védelmet biztosítanak, vagyis semmilyen biológiai és tudományos alapja nincs annak, hogy méregtelenítésre lenne szükség. Sőt éppen akkor lehet probléma, ha ezeknek a hasznos baktériumoknak a működését megzavarja bármilyen tisztálkodószer, parfüm vagy egy ilyen gyógynövényes gyöngy. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta