Edzőteremteszt: Bank Center Fitness

Év eleje óta futó sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nem csak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

A Bank Center Fitness egyik legnagyobb előnye a belvárosi elhelyezkedés és az elegáns környezet: az egyébként nem túl nagy alapterületű terembe valószínűleg ezért nem lehet, csak XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával bemenni. Félreértés ne essék, magas a színvonal: a recepció jobb, mint egy ötcsillagos hotelben, az öltöző nagyon szép és praktikus, akárcsak a szaunás wellness részleg, de ennél több edzőtermi gépre számítottam. Mivel alagsorban helyezkedik el a terem, kilátás nincs, de van elég futógép és végülis minden izomcsoportra lehet találni megfelelő eszközt.

Először holtidőben mentem és azt kell mondjam, ha itt dolgoznék a belvárosban, valahogy megoldanám, hogy délután 2-3 körülre tegyék az ebédszünetem és lemehessek edzeni, mert senki nem volt rajtam kívül: később érkezett még egy lány, de az egésznek olyan hangulata volt, mintha csak a saját pimpes magántermemben edzettem volna. Mondjuk a saját edzőtermembe biztos másmilyen padlószőnyeget tennék, de oda tuti nem tudnék ilyen kedves recepciósokat találni.

Másodszor csúcsidőben mentem, csoportos órára. Az öltöző még ilyenkor is teljesen élhető, és az apró aerobikteremben is kényelmesen elférünk tízen-tizenöten. Az óra maga jó volt, olyan, mint bárhol, ahol jó alakformáló step-et tartanak, és különösen tetszett a terem vidám színű linóleuma, ami azonnal feldobta a hangulatom. Az is szimpatikus, hogy az órák nem egészkor kezdődnek, hanem félkor, így mindenkinek van ideje beérni, aki 5-kor végez a környék irodáiban. Összességében nagyon tetszett a terem, kellemes kikapcsolódást és edzést tesz lehetővé a luxushangulatú környezet. Ha van rá lehetősége, látogasson el ön is a Bank Center Fitness-be, csak ajánlani tudom!

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. (Megközelítés a Bank Center központi auláján keresztül)

Honlapwww.bcfitness.hu

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 06:00-22:00, szombat: 10:00-18:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Aerobik 1650 forint, kondi 1800 forint, aerobik + kondi 1990 forint.

9:00-15:00 között kondi belépő 1250 forint, aerobik 1150 forint.

10 alkalmas aerobik bérlet 12.500 forint, havi korlátlan bérlet 26.450 forint. További részletek itt!

XL és XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal is látogatható a terem (azaz havi 12.900 forintos kártyával mehetünk edzeni vagy csoportos órára).

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 4/5 pont

Ajánlanám-e ismerősöknek: igen

Öltöző: 5/5 pont, nagyon menők és tágasak a szekrények, szép és tiszta a zuhanyzó, a wc.

Tisztaság: 5/5 pont

Parkolás: a környéken fizetős este nyolcig (440 forint/óra)

Szolgáltatások: Zumba, alakformáló, erősítő órák, spinning, pilates, etc. Erősítőgépek, futópadok (TV-vel), szabad súlyok. Értékmegőrző, tágas öltöző. Szauna (dézsazuhannyal), pihenősarok relaxáló fénytechnikával és folyadékpótlást segítő ivókúttal.

Extrák: Speed fitness, szolárium, manikűr, személyi edzés.

Hirdetés
Hirdetés
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek