#ÉLETEM

Kütyü jelzi, ha ideje vécét keresni

2015. március 5., csütörtök 15:53

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ő döntse el, mikor megy vécére, de az okostelefonok korában miért pont ők maradnának ki a hasznos appok és szerkezetek célcsoportjából? A D Free nevű szerkentyű azoknak készült, akik valamilyen egészségügyi okból nem érzékelik, mikor kellene üríteniük, vagy csak egyszerűen nehezen mozognak, és időbe telik mellékhelyiséget keresniük. 

A kis eszközt a hasfalhoz kell nyomni, így figyeli a bélmozgásokat, az okostelefon pedig kiírja, hogy várhatóan mikor lesz szüksége mosdóra. A szerkentyű "megtanulja" a bélrendszerünk viselkedését, és kalkulál az étkezési szokásainkkal is, hogy idővel minél nagyobb pontossággal jósolhasson. Mivel az a cél, hogy a kütyü tulajdonosa időben tudjon intézkedni, ezért a D Free 10 perccel korábban figyelmeztet, ha ideje mosdót keresni - írja a Daily Dot

A videón megnézheti, milyen sok élethelyzetben lehet hasznos a D Free – igaz, nem feltétlenül lenne őszinte a mosolyunk, ha a gyermekről készült mobilfotók mutogatása közben ugrana fel a nemkívánatos értesítés. A San Fransisco-i cég honlapján árat sajnos nem találtunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta