#ÉLETEM

Így törik fel bőröndjét 1 perc alatt

2014. május 14., szerda 10:15

Alig várja már a nyaralást? Repülővel utazik majd? És lakattal zárja le bőröndjét, hogy megóvja benne lévő személyes dolgait? Nos, ha a válasza igen, ne lepődjön meg, ha mégis eltűnik belőle valami, és ezt már csak otthon veszi észre. A Daily Mail találta azt a videót a YouTube-on, ahol bemutatják, hogyan lehet egy mozdulattal kinyitni a puhafalú bőröndök cipzárját, miközben a zárhoz hozzá sem érnek, és - ami miatt különösen ciki a dolog - ugyanígy vissza is lehet zárni, hogy a bőrönd érintetlennek tűnjön. Arról már nem is beszélve, hogy így nemcsak kivenni lehet dolgokat belőle, hanem beletenni is, ami igen veszélyes helyzetekbe is sodorhatja a gyanútlan utazót. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta