#ÉLETEM

7 műdolog, amit lehet utálni

2012. március 2., péntek 11:13

Mindenkinél más számít túlkapásnak, ízlés kérdése, kinek tetszik a festett köröm, a töltött száj, de azért van pár olyan női szépségápolási technika, amitől a többség falra mászik. Van, akinek a műmell a határ, és van, aki szerint már a lakkozott köröm is túl természetellenes. Szavazzon, ön mitől szalad ki a világból! Adjon 1 pontot annak, ami nem zavarja, 10 pontot annak, amire rá se bír nézni, és mondja el véleményét kommentben!

1.Műhaj

A hajpótlástól elvileg hosszú, sűrű, tehát szexis frizurája lesz annak, aki százezer forintot el tud verni egy minőségi hajpótlásra. A legtöbb valóságshow-celebnőn látunk műhajat, tehát biztos van, akinek tetszik, mégis, sokaknak van ellene kifogása: mert műhatású, mert aki viseli, általában más túlkapásra –műköröm, műmell– is hajlamos. Aki műhajat hord, annak ráadásul meggyengülhet az eredeti haj, mivel a pótlások pluszsúlyt jelentenek a hajhagymáknak. De ez nem annak a problémája, aki nézi: szóval, önnek bejön a műhaj?

stockfresh 680104 funny-gothic-girl-with-umbrella sizeM

2. Túl erős smink

„A sminket is el kéne már felejteni, ott a szappan, egy tiszta arc sokkal vonzóbb mint egy kifestett...” – írja egyik kommentelőnk, szombi. Bár ő épp olyan végletesen gondolkozik, mint az, aki mink nélkül a boltba se megy le, a make-up blog nem reprezentatív felmérése szerint igenis vannak olyan smink-túlkapások, amiket utálnak a férfiak. A listát a túlzásba vitt pirosítás vezeti, de a vörös rúzs is csak címlapokon vonzó, igazából semmire nem jó – például ha barátnőnk kifesti száját, nem tudjuk megcsókolni, ugye. Egy másik sminkes vadhajtás az extrém műszempilla, mely nem csak baromi feltűnő, de tönkre is teheti a pillákat. Persze műszempillából is van ezerféle, de úgy általában, mennyire tartja fontosnak, hogy a nő ki legyen sminkelve? Zavarja a látványos smink, de egy szolid arcfestéssel nincs problémája? Ha utóbbi adjon 10-ből 5 pontot ennek a kategóriának.

stockfresh 403631 witch sizeM

3. Sminktetoválás

A make-up blog fent említett felmérése szerint a pasiknak abszolút vörös posztó a tetovált száj, szemöldök „Nekem a tetovált szemöldök a legbénább, attól minden nő ronda lesz. Van olyan, hogy egy jó nőnek meg van csinálva a szája vagy a körme, de ha a szemöldöke, akkor csak csúnya lehet. És az a leginkább természetellenes, mert a többi valahogy egy egészséges vagy szexuálisan túlfűtött nőhöz kapcsolható (vastag száj, erős smink, sok haj), de a szemöldököt nem is értem, miért kell megcsináltatni” – írja Andor. „A tetovált szemöldök az egyetlen, ami idegesítő, a többit leszarom, a műmelleket pedig támogatom!!!!!” – írja Paszkál,a ki biztos 10 pontot ad ennek a kategóriának a hátborzongatás-faktorára.

stockfresh 1051165 woman-with-a-tattoo sizeM

4. Lakkozás és műköröm

„A világ legjobb nőinek nincs műkörme, de még hosszú saját sem nagyon, ez mindent elmond. Iszonyú gáz” – írta kommentelők, GGerg, műkörömtesztünk alatt. „A legtaszítóbb dolognak tartom a műkörmöt, de még a túl hosszú nemmű körmöt is. Nem is értem, hogy egyáltalán miért jó?” – kontráz ár csíra. Igazából mi azt nem értjük, miért vált ki olyan éles vitákat minden körömlakkról, műkörömről szóló cikkünk. Az emberek fele élni se tud színes, vagy porcelán körmök nélkül (már 5 évesen se), egy másik részük pedig –állítólag– ódzkodik a festett körmű nőktől. Ön melyik kategória? Ha nagyon utálja a festett körmöket is (hát még a műkörmöt, jujj!), adjon 10 pontot, ha nem tud műköröm nélkül élni, adjon 1 pontot!

stockfresh 1148282 placing-nails-manicure sizeM

5. Festett haj

Egy ízlésesen kiszőkített/bebarnított haj nem tudjuk, kit zavar, de persze a hajfestésnek is van olyan mértéke, ami bárkit: például a rózsaszín-fekete-narancs színben pompázó, trendin felnyírt (akár halált is okozó?) frizura épp úgy taszító lehet, mint egy nagyon csodálkozóra tetovált szemöldök. Aztán vannak olyanok, akik teljesen elutasítanak mindennemű festést, na, nekik kell ez esetben a 10-esre nyomniuk. Aki maga is festi a haját és az sem zavarja, ha paradicsommadarak veszik körül, kifejezetten tetszik neki ez a sokszínűség, az adjon 1 pontot a kategóriának.

stockfresh 948199 colorful-portrait-of-a-beautiful-redhead-lady

6. Mindenféle feltöltés: mell, száj, etc.

A plasztika-láznak vannak külső és belső okai is, külső oknak ismét a celebeket említenénk, belső oknak pedig ott az önbizalomhiány. De ez mindegy is, az a lényeg, hogy ön mit gondol, mikor meglát egy felfújt szájú lányt: azt, hogy jaj de szép? Vagy mondjuk egy nagyra szilikonozott mell láttán elborzad? Ha elvből, meggyőződéssel és mély utálattal elutasítja a plasztikázott nőket, na akkor adjon 10 pontot erre a kategóriára. Ha egy csinosan feltöltött, nem túl nagy kebel ellen semmi kifogása, adjon 1 pontot!

stockfresh 1191253 plastic-surgery-concept---young-woman-getting

7. Átverős fehérnemű

A pasik egy része –sőt, valószínűleg nagy része– kivan a kitömött melltartóktól, amikben a felszedett nő egész a vetkőzésig néz ki jól. Ugyanekkora átverés a testformáló fehérnemű is, mert ugye összejövünk egy dögös, vékony derekú nővel, aztán otthon kiderül, hogy nem is olyan vékony. Persze van, akit ez nem visel meg egyáltalán, örül, hogy választottja szépen mutat társaságban, otthon meg rajta mit fogni, de lehet, hogy önt épp rohadtul idegesíti, hogy nem lehet tudni, kinek mekkora fenek vagy melle van. 10 pont jár, ha ön szerint be kéne tiltatni az alakformáló fehérneműket, és 1, ha önnek vagy párjának tele van a fiókja szivacsos melltartókkal.

stockfresh 953838 wearing-bra sizeM

KOMMENTEK

 • 2012.03.02 16:37:44Frengi

  Nekem műkörmeim vannak, sajnos, jobb lenne a saját, de az nincs, letörik, bereped, ez akkor is így volt, akikor számítógép mellett dolgoztam, és otthon mosogatógép volt.Nem bírok meg lenni e nélkül, a háztartási munka törnkre teszi a körmöket, a műköröm ezzel szemben olyan mint egy szerzám: bár mit le lehet vele vakarni, kaparni, allig kopik valamit. másfél 2 havonta csináltatok ujat a vietnámiaknál, a köztes időben hetente egyszer lereszelem kilakkozom.

  Kontaklencsém is van, pedig lehet hogy egy olcsó szemüveg keret is megtenné, de nyáron nem bírok napszemüveg nélkül meglenni, néha télen sem.

  A hajam: igen festve van, és van alakformáló bodi. Smink van teljes, vagy 1 perces, csak a hiánya látszik, de fényképeken fel sem tűnik.

  ha pénzem lenne plasztikáztatnék, de az idegen anyag mellbe szájba beültetését nem tartom szerencsésnek.

  Ebben korban nem képtelenség annyit sportolni, hogy jó alakja legyen az embernek, ezért hát pont leszarom, hogy kinek mi a véleménye erről.

  Mikszáth még elítélően írt azokról a nőkről akik nem átallanak maguknak műfogakat csináltatni, és azzal mosolyogni. (EGy időben az aranyfog, vagy a vipla még státuszszinbólumnak számított.)

  100 év mulva a fentieken is majd csak mosolygunk.

 • 2012.03.02 16:42:56Buci-Bigyo

  Frengi
  Hogyhogy fested a hajad?! Én még ott tartok, hogy macera a hajfestés és milyen szép is az ősz haj? ;D

 • 2012.03.02 16:44:01Buci-Bigyo

  Nem sikerült eléggé meggyőznöd magad? :D :D

 • 2012.03.02 16:45:33zZz

  Frengi: "Ebben korban nem képtelenség annyit sportolni, hogy jó alakja legyen az embernek"

  Nos, ez azért nem teljesen igaz. Aki napi 10 órát dolgozik és családja van, annak bizony aligha van ideje bármi másra is.
  Én nem ilyen vagyok, szóval nem magamra célzok, de ettől függetlenül meredeknek tartom ezt a kijelentést.

 • 2012.03.02 16:46:57Buci-Bigyo

  Alakformáló body-m nekem is van, alkalmi ruha alá (szinte) kötelező.Leszorítós bugyija meg még Eva Longoriának is van .:D Mell helyettesítő/pótló melltartóm (szerencsére)nincs, mellem van helyette :D

 • 2012.03.02 16:51:12Buci-Bigyo

  A Caminóról majd légy szíves szépen, folyamatosan beszámolni, várom az írásaidat! :)

 • 2012.03.02 16:51:18dukeekud

  bastian:"Tulajdonképpen ezek a dolgok olyanok, mintha valaki kiírná magára nagy betűkkel a gondolkodásmódját, értékrendjét. Ez tulajdonképpen jó is, mert megkönnyíti a párválasztást felesleges körök nélkül."

  Ja ez a sok szar (mukorom,muhaj,muszaj,mumell,pirszing) arra legalabb jo, hogy mar 20 meterrol fellehet merni a no ertelmi kepeseget, es nagy ivben kilehet kerulni.

 • 2012.03.02 16:55:51emzéperiksz

  zZz: vannak nők, akiknek szülés után összemegy a melle, és lóg. A párjuk ugyanúgy szereti őket, plasztikára nincs pénzük, vagy félnek tőle, mégis szeretnének blúzt vagy ruhát hordani. A külvilágnak meg semmi köze hozzá, hogy a mellük már nem tinisen áll.

  Amúgy szerintem tök mindegy, milyen fehérneművel csinosítja magát egy nő a ruha alatt, hogy hogy néz ki meztelenül, az úgyis csak arra tartozik, aki otthon látja.

  Amúgy sokan azért hordják a szivacsosat, mert azon nem üt át a hidegben megkeményedő vagy más miatt meredező mellbimbó, ugyanis idegesíti őket, ha férfiak ezt bámulják rajtuk. Mellékesen amikor az első alkalom történik, a nőknek legalább akkora lutri, hogy mi lesz a gatyában, mint a pasinak, hogy mit talál a melltartóban. Sőt a nőnek talán még nagyobb lutri, mert a bő gatyában bármekkora kukac lehet :P

 • 2012.03.02 17:01:24kismorgó

  hm... az a helyzet, hogy én is pont azért hordok szivacsos melltartót, mert nagyon zavar, ha hideg van, és egyből átüt a ruhámon a "meredező mellbimbó" ahogy emzéperiksz írta.
  És még valami: így szülés után egy has- és csípőleszorító/ formáló bugyi jótékony hatása a lelkivilágomnak IS határozottan jót tesz. Apát meg nem tudom átverni :D nem is akarom :D

 • 2012.03.02 17:01:58manonegra

  upsz, ez csak véletlenül jelent meg most, igazából nőnapi posztnak szántuk!
  (divany.hu)

 • 2012.03.02 17:05:09Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes

  vetkozok a csaj....
  ledobja a bal labat...
  lecsatolja a jobb kezet...
  kiveszi az egyi szemet, es szepen leteszi az asztalra egy tiszta zsepire...
  kiveszi a mufogsorat is...
  koveti a paroka...

  nezi a pasi, aztan hervadtan odaszol:
  - ha a pinadhoz ersz, hajitsd ide...

 • 2012.03.02 17:07:18Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes

  ...

 • 2012.03.02 17:22:35Dead like Me

  Átverős fehérnemű kit zavar.. ha a csaj már levette... max egy celeböltöztetőt :D

 • 2012.03.02 17:33:01mükkemakk

  áá"és egyből átüt a ruhámon a "meredező mellbimbó," ez nagyon szexi tud lenni, a szép mellű nők melltartó használatát tiltani kellene.

  Műköröm: gáz
  Feltöltés: gáz
  Alakformálás, sport....

  Hölgyeim, a természetes szépség a vonzó.

 • 2012.03.02 17:41:08emzéperiksz

  mükkemakk: Nem hinném, hogy egy konferencián előadó vagy üzleti tárgyaláson részt vevő nő esetében szerencsés, ha a tárgyalópartner vagy a közönség a meredező csöcsét bámulja.

 • 2012.03.02 17:47:34bestmuffin

  na, azért szivacsos melltartók között is óriási a különbség, találkoztam már olyannal, hogy a melltartó belső részén volt egy kis zseb, ahova további szivacs darabokat lehetett tunkolni, nyilván nem azért, hogy ne fázzon annyira a cici....

  egyébként nekem sincs tökéletes testem, de meg se próbálom elfedni ilyen olyan csoda darabokkal, legalább látom, hogy áll rajtam ténylegesen a ruha és hol kell lefaragnom magamból, ill. hol kellene feszesebbnek lennem. Legalább ténylegesen arra vagyok sarkallva hogy megdolgozzak a kívánt alakért.

 • 2012.03.02 17:56:27emzéperiksz

  bestmuffin: ne állj így hozzá. Nincs annál szörnyűbb látvány, ha egy szép alkalmi ruhát felvéve látszik, hogy a viselőnek milyen szabású az alsóneműje, mert kicsit bevág a párnácskáiba a bugyi vagy a melltartó. Speckó fehérnemű kell ezek alá, vagy "láthatatlanra" eldolgozott szélű, vagy alakformálós, nagyon bevállalósaknak meg semmi persze. Mondjuk, a szivacsos melltartó nem ilyen, az az áttetsző blúzok alá szükséges.

 • 2012.03.02 18:00:58Khm.

  Engem az röhögtet meg, ha ilyen műcuccok mellett "Igazi férfit" akarnak...

 • 2012.03.02 18:03:41bestmuffin

  Ha a ruha olyan speciális, nyilván megvannak a hozzá illő fehérneműk. Én általánosságban gondoltam, aki még az otthoni melegítő alá is alakformálót vesz fel, hogy aztán illeghessen a tükör előtt, hogy juj de csini, közben pedig tudjuk mi az igazság.
  Kicsit ez olyan számomra, mint a strucc, aki azt hiszi, ha homokba dugja a fejét, akkor nem látják őt.
  Mindenesetre én igyekszem arra törekedni, hogy ne legyen szükségem semmiféle "csalásra", már csak a saját lelkiismeretem miatt. Mert hiába mutatnék olyan nagyon szexin, legbelül tudnám, hogy igazából nem így nézek ki. De nagy valószínűséggel nézhetnék :)

 • 2012.03.02 18:07:09az_igazi_trebitsch

  Khm. : :-)))

  ...Azért vegyünk vissza az arcunkból, fiúk. Az "átverős fehérnemű" viselőjéről miért kell rögtön azt hinni, hogy le is vetkőzik nekünk? Aki ilyet visel, az nem eladni akarja magát, hanem egyszerűen jól akar kinézni egy _társaságban_, vagy az utcán, vagy bárhol.

  Amúgy egy nőn minden "díszítés" jól mutat mindaddig, amíg az ízléses, azaz túlzásoktól mentes, és illik a hölgy korához és alakjához.

 • 2012.03.02 18:17:09emzéperiksz

  bestmuffin: én sem szoktam csalni, nincs rá szükségem. Ha pánt nélküli, sokszor inkább felveszem melltartó nélkül a ruhát, blúzt, mint melltartóval, mert a pánt nélküli melltartó nekem mind kényelmetlen :) Alakformálós fehérneműm meg nincs is, elég karcsú vagyok, de hülyeségnek tartom, ha valaki ezen rágózik. Vannak ruhák, amelyek alá 40-es mérettől felfelé viselni kell, és kész. Ez nem a melegítő persze, vékonyabb anyagú, pl. selyem alkalmi ruhák alá nem árt.

 • 2012.03.02 19:01:47Panacea Regina

  Műhaj: Szerintem eléggé gáz, általában mindig észrevehető (minőségi hajból ugye vagyon, így sokaknál marad a gagyibb), ráadásul jelentősen gyengíti a hajhagymákat a plusz súly. Az én hajam vékony szálú, mégis volt türelmem növeszteni, most éppen hátközépig ér, derékig szeretném. Szóval ez csak az egészséges hajápoláson és a türelmen múlik, így bárkinek lehet hosszú haja, műhaj nélkül is.

  Túl erős smink: Csak színpadon megfelelő, hétköznapi használata közönséges. Ki akar vakolatot puszilni?

  Sminktetoválás: a felsoroltak közül a legrosszabb, főleg a szemöldök. Egyszerűen igénytelen, sajnos még nem találkoztam széppel.

  Lakkozás és műköröm: számomra a legelfogadhatóbb, nekem is van műkörmöm (ezt egy másik cikknél is leírtam). Sajnos a saját körmöm nagyon törik, így a tövig vágott helyett hasonlóm van, csak rövidebb:
  [link]
  Senki nem vette még észre, hogy mű, én is esztétikusabb látványnak tartom így a kezem. Természetesen műkörömből is van eszméletlenül igénytelen, de nekem a sajátomhoz hasonlóval nincs gondom.

  Festett haj: Ez is lehet igényes és igénytelen is. A lenövés, természetellenes szín esztétikátlan. Ha őszülni kezdek, lehet elgondolkozom majd rajta én is.

  Feltöltés: csak abban az esetben tartom jónak, ha valakinek mellrák miatt el kellett távolítani a mellét, egyébként feleslegesnek érzem, a kacsacsőr, DD-s mell meg egyenesen gáz.

  Átverős fehérnemű: Mértéket kell tartani. A szivacsos melltartó nálam alap (nem akarok mellbimbó mutogatást), és sajnos egy sebészeti műtét miatt tinikorom óta az egyik mellem fél számmal kisebb, mint a másik, a szivaccsal pedig lehet kicsit kompenzálni. Viszont van olyan csoporttársam, aki a nem létező melléből próbál C kosarast csinálni a szivacs segítségével. Na az csúnya.

 • 2012.03.02 19:13:26rhubarbjelly

  Nem értem. Gáz a kitömött melltartó, gáz a plasztikai műtét és gáz a lógó mell. Akkor mi a megoldás?

 • 2012.03.02 19:41:03Ready2

  Az ilyen nok csak azt nem veszik eszre, hogy pl a melltartot kitomni es ugy tetszelegni pontosan olyan rohejes es szanalmas, mintha egy ferfi egy osszegongyolt zoknit tenne a nadragjaba...

 • 2012.03.02 19:50:48Buci-Bigyo

  Én inkább mindig kicsit konzervatívnak tartottam magam ilyen kérdésekben, de úgy látszik, mell, melltartó-kérdésben frivol :D nő vagyok, mert a szivacsos melltartót egyáltalán nem szeretem, egyébként pedig egyáltalán nem érdekel, nem zavar, hogy a mellbimbóm kivehető-e, ha egyébként melltartó van rajtam.
  SŐT! Uram bocsá'! :D pólóban, melltartó nélkül is leszaladok simán pl. a boltba.Egyelőre még megtehetem.
  Ha gáz, ha nem gáz, ha a térdemig lógna, lehet, hogy felvarratnám - magam miatt.De lehet, hogy félnék a műtéttől.

 • 2012.03.02 22:16:42ghilea

  Aki hosszabb távon gondolkozik, annak nem a mellméret számít. Egyéjszakás kalandnál meg mindegy: mire lekerül a melltartó, úgyis tuti, hogy lesz szex.
  Szerintem a szivacsos melltartóval nincs gond. Én hordok és ki is tömöm. Az ok: ha nem így teszek, akkor a szabott ruhák sehogy nem állnak rajtam (pl. alkalmi, estélyi, tunika, blúz, télikabát!!), mert két számmal kisebb a mellem a kelleténél. Mellesleg a párom tudja az igazságot, a többiekre meg nem tartozik. És nem csúszkál a ruha.

  Sminktetoválás: tök jó, hogy mindenki azt írta, hogy ő még nem látott jó sminktetoválást. Naná, hiszen a jó sminktetoválás arról ismerszik meg, hogy nem veszed észre. Mintha csak sminkelt volna az illető, pl.[link]

 • 2012.03.02 22:41:43Hegelian

  Valóban! 2012 legnagyobb kérdése, hogy a festett haj vagy a lakkozott köröm elfogadhatatlan. Szánalmas!

 • 2012.03.02 23:10:26A Tyne folyó déli partja

  azért, azt megnézném, hogy hány férfi veszi észre, hogy az a haj éppen festett. elég jó festékek vannak ám, totál természetesnek néz ki. ja, és az őszülésről már nem is beszéltem.

  alakformálós fehérnemű: hát, elég szánalmas, ha a hím egyed azért hagyja el a barátnőjét, mert nem pont olyan feszes fehérnemű nélkül...

 • 2012.03.02 23:20:30A Tyne folyó déli partja

  dr. Közbiztonság Szilárd
  ha hosszabb távra tervez velem, akkor tökmindegy lesz neki, hogy épp nem pont tökéletes méretűek az idomaim a számára...ha rövid távra akkor meg - te írtad - szintén. akkor nem mindegy?:)

 • 2012.03.02 23:22:15A Tyne folyó déli partja

  ghilea
  bizony, a volt kollégámnak az volt (én nem vettem észre),és mondta, hogy volt, aki mondta neki, hogy egyszer szeretné smink nélkül látni. akkor szólt neki, hogy hát nem fogja, merthogy ez tetoválva van. s nem volt feltűnő, egyáltalán.

 • 2012.03.03 00:49:01lauracska

  Sziasztok, nezzetek meg ezt a kepet[link]!/photo.php?fbid=1991086890363&set=a.1518859724979.72809.1039080903&type=3&theater

  feltunt, hogy tetvovalva van a szemoldokom? szerintem nem... nem csak undorito, kivancsi fekete szemoldok letezik szoke hajhoz. es en nem azert tetovaltattam, mert az fasza, hanem azert, mert valamitol egyik naprol a masikra kihullott a fele, allandoan festegetnem kellett, hogy ne ugy nezzek ki,mint egy leukemias lany. Es innentol jon a festett szemoldok ovasa a zuhanytol, tengertol, esotol stb. Szoval a tetovalas lehet egy szep kenyszermegoldas is, amibe egybol beleszeret az ember, ha korabban problemaja volt a kihullott szemoldokkel (nem kiszedett), es persze van izlese es jo szakembert valaszt.

 • 2012.03.03 00:51:35lauracska

  bocsi itt a kep:[link]

 • 2012.03.03 01:10:41lauracska

  ahogy olvasgattam a cikket, kb mar 7 embernel olvastam, hogy "nalam a tetovalt szemoldok kizaro ok" - ferfiak mit beszelnek, ugysem veszik eszre, foleg, ha szepen van megcsinalva, ergo ugyis leszolitasz az utcan. pedig tetovalt szemoldokom van.

 • 2012.03.03 09:45:06nyuszmam

  .......kepzeld el, hatulrol atuleled a sunat.....megtapizod a melleit......aztan kikapcsolod a melltartot, leveszed, hogy erezd a boret is.......na!!!...az elobb meg itt volt!!!........hova lett???.........es mar le is kokadtal:-(( .........ugye milyen csalodas tud lenni!!

 • 2012.03.03 09:55:44nyuszmam

  Lauracska!! Teljesen igazad van! A pasik azt sem veszik eszre, ha uj ruha van az emberen, de lehet azt sem tunne fel, ha 2 napig nem mennenk haza. Lenyeg, hogy legyen sor a hutoben! Nekem a szam van tetovalva, amugy soha nem sminkelem magam, de az zavart, hogy nincs kanturom es a szine is fako. Soha, senkinek nem tunt meg fel, csak akkor kerdezik meg, amikor mondjuk ki van szaradva, bekenem es meg mindig ott a smink. Valoban az a titok, hogy jo szakember csinalja es a vegeredmeny termeszetes legyen! Amugy kedves ferfiak, azt ne higgyetek, hogy ez olyan kellemes dolog!! Qurvara faj es nagyon draga, de hosszutavon megeri, mert a sminkek sem olcsoak am....es mellesleg idoigenyes es maceras! Abban igazatok van, hogy nem kell tulzasokba esni!! Egy normal smink is lehet tulzott, ahogyan egy permanent pake up is lehet szereny es termeszetes!!

 • 2012.03.03 11:54:39Panacea Regina

  lauracska: nekem egyből feltűnt, bár én lány vagyok :) Voltál a szemöldökkihullással orvosnál? Sajnos lehet pajzsmirigyprobléma, amit jobb minél előbb kezelésbe venni, különben csúnyább dolgokat is okozhat! Önmagától nem hullik ki a szemöldök, ott valami mögöttes probléma van.

 • 2012.03.03 12:13:27emzéperiksz

  Lauracska, szerintem feltűnően tetovált a szemöldököd, sajnos. Nekem nem tetszik. A tartós smink sem tetszik, mert korlátok közé szorítja az embert. Aki meg azt mondja, hogy sosem sminkel, az idióta. Alkalomra kötelező, melóba, hétköznapra, talán elmegy ez a tetovált alap, de egy estélyre, színházba már nem. Ugyanolyan gáz ilyen helyre smink nélkül menni, mint egy pasinak fehér zokniban és edzőcipőben.
  Én amúgy, ha Kiszel Tündésíteni szeretném a szemöldököm, ecsetet és szemhéjport használok, eléggé hatásosan megerősíti a vonalát pillanatok alatt.

 • 2012.03.03 12:36:19msnick

  ipartelep, gyere máskor is! :)

 • 2012.03.03 12:41:45nyuszmam

  Kedves emzeperiksz! Koszi a "burkolt" kritikat, lehet nem nekem szolt, de ettol fuggetlenul megvedem magam, mert valoban nem sminkelek. Regen, fiatalon, sminkeltem. Azon egyszeru oknal fogva nem teszem most, mert baromira oregit. Szamtalanszor kiprobaltam, pont az altalad is emlitett esemenyek miatt, de amikor meglattam a vegeredmenyt, mindig lemostam, sot a ferjem kifejezetten kert ra, hogy mossam le, mert annyira rosszul allt!! A szamra csinaltatott permanent make up, nagyon diszkret, mondom, senki nem mondja meg elso latasra, inkabb engem nyugtat meg, hogy nem kell orokke kenceznem magam valmi szajfennyel, vagy konturceruzaval. Sajnos szinte semmi konturom nincs, majdhogynem egybeolvad a szam szine a borom szinevel. Azzal, hogy azt allitom, hogy nem sminkelem magam, nem azt allitom, hogy nem tetszik a smink. Sot nagyonis, persze csak a diszkret. De mit csinaljak, ha egyszer nem all jol, az meg zavar es idom sem engedi, hogy orokke a tukor ele alljak es mondjuk minden eves es orrfujas utan kencezzem a szamat.
  Amugy igazad van, Laura tetkoja valoban feltuno, de lehet, hogy nemreg csinaltatta es olyankor meg nagyon eros a szine. Kesobb sajnos sokat halvanyul.

 • 2012.03.03 13:01:36nyuszmam

  ........Pasik!! Ne beszeljunk egy kicsit a ti fergetegesen jo alakotokrol is??:-))) Azert, mert mi nem tudunk a latvanytol latvanyosan lekokadni, meg nem biztos, hogy mi vagyunk a rosszabbak:-))
  Sokkal, de sokkal hiubbak vagytok, mint mi nok!!!

 • 2012.03.03 14:37:46A Tyne folyó déli partja

  laurácska, nekem feltűnt, bár nem találom rondának. amúgy, nekem sincs a végén semmi (sose volt, nem kihullott, hanem ilyen), úgyhogy időközönként a kozmetikus befesti. tetoválásra nem szánom magam, elég nekem a festés.

  nyuszmam, szerintem akkor rosszul csinálod a sminket, ha folyton öregít. szerintem kérdezz meg egy szakértőt.

 • 2012.03.03 16:27:49emzéperiksz

  nyuszmam: valamit nem jól csinálsz akkor a sminkkel, szerintem is beszélj egy profival, mert nagyon szépen fel lehet dobni egy arcot jó sminkkel.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta