#ÉLETEM

Hollywoodi tippek a fiatalság megőrzésére

2011. március 25., péntek 19:39

A modellvilág mikroklímája különösen felerősíti rettegésünket a visszafordathatatlan öregedéstől. Nincs is mit csodálkozni azon, hogy éppen ezért Los Angelesben születnek meg a legkétségbeesettebb és legviccesebb kísérletek a fiatalság meghosszabítására.

A negyvennyolc éves Demi Moore bőre vitathatatlanul az egyik legszebb Hollywoodban, amihez Bruce Willis exe piócákat használ. Igazi, vérszívó piócákat - írja az MSN. Ezeket ugyan nem az Indul a bakterházból ismert Piócás ember teríti, de a funkciója ugyanaz, mint annak idején, amikor a közönséges orvosi piócát (Hirudo Medicinalis) a vér lecsapolására használták. „Ezek igazi, nagy formátumú vérszívók, amik nagyszerű segítséget nyújtanak az embernek a vér méregtelenítésében” – mondja Moore.

Víz, tej, semmi rock&roll

Eva Longoria is a méregtelenítési vonalat választotta, csak ő nem élősködőkkel, hanem vízzel: a színésznő naponta minimum három liter vizet iszik meg, mert állítása szerint ezzel nemcsak az izmait tonizálja megfelelően, hanem a méreganyagokat is kimossa a szervezetéből. Longoria egyébként nem sima vizet iszik (az már tényleg elképesztően snassz lenne arrafelé), hanem szűrt és elektrolitekkel dúsított SmartWatert.

Az egykori topmodell, Cindy Crawford a vizet kissé másképp használja: ő tej és víz keverékével mos arcot, mert meggyőződése szerint ez hidratálja a legjobban a bőrét. Ezen kívül a legnagyobb figyelmet a kezére és a dekoltázsára fekteti, mert pontosan tudja, hogy ez a két pont árulkodik csak igazán az ember koráról. „Los Angeles tele van nagyszerű formában levő hatvanasokkal – amíg az ember hátulról nézi őket, mert amint meglátom a ráncos kezüket vagy a nyakukat, rögtön lehet tudni, hogy milyen öregek” – mondta az Allure magazinnak adott interjújában.

Sör, jóga, lol

Catherine Zeta-Jones fiatalságát a hajában őrzi, vagy legalábbis ő ezt gondolja, ezért főként annak az ápolására fektet nagy energiát. Sörrel és mézzel mossa meg rendszeresen, és ugyan utána napokig olyan szaga van, mintha egy söröshordó alján aludt volna, megéri a szenvedés, mert a haja mindig nagyon szépen csillog. A színésznő ezen felül abszolút magáévá tette Zsugabubus ars poeticáját is („minden nap egy alma, és a doktor alma”), mert az étkezések után mindig megeszik egy almát, ami nagyon szépen tisztítja a fogait.

Jennifer Aniston spirituálisan gondolkodik és a jógában hisz – vagy legalábbis abban a sok nyújtással járó, és mély légzőgyakorlatokat tartalmazó tornában, amit ma a Coelhón iskolázott Nyugat szeret jógának nevezni, mert úgy nagyobb a marketingértéke. Aniston tanára, Mandy Ingber hangsúlyozta, hogy a Jó barátok Racheljeként ismertté vált, és azóta is nagyjából abból profitáló színésznő jól ismerte fel, hogy a jóga a spirituális és a fizikális találkozási pontján van, ezért különösen alkalmas a fiatalság megőrzésére – ezért is jár heti négy-ötször edzeni. Persze két ászana között pumpálja a vasakat is, vagy épp a futópadon izzad – sose lehet tudni, hogy mi jön be, ugye.

Nicole Kidman mindent megtesz, hogy óvja a hibátlan bőrét, ami némiképp érthető, hiszen korábban a lábán bőrrákot diagnosztizáltak. A színésznő előtte sem volt az a napozós típus, azóta viszont egyáltalán nem megy napra, úgyhogy egész évben kitűnően tudja hozni egy jóféle vámpír kinézetét. Ha a szabad levegőt semmiképpen nem tudja elkerülni, mert éppen ezercsilliárd dolláros gázsiért melózik, akkor százas faktorú krémmel keni be magát vastagon, aminek nyilván a produkció sminkesei örülnek a legjobban.

Heidi Klum zsírban utazik – na nem sokban, de Klum állítja, hogy a túlságosan leszálkásított test és arc sokkal öregebbnek néz ki, ráadásul ijesztőbb is egy bizonyos kor fölött, mint az, ha van egy vékony zsírréteg az izmokon. Klum szerint a soványság legalább öt-tíz évvel öregít az ember kinézetén – persze nem árt hangsúlyozni, hogy volt szupermodellként ő valószínűleg egész mást ért soványság alatt, mint az emberek nagy része.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.03.25 20:52:48blue moon

  Jól látom, hogy a legelső csajnak (aki épp autogramot ad) van egy függőleges és egy vízszintes vágás az oldalán? Meg egy jó hosszú vonal, mintha megszaladt volna a szike.

  Vagy ő most egy robot, akit Kínában varrtak össze?
  Így könnyű fiatalnak maradni.

 • 2011.03.25 20:56:37Knorr

  bőrszínű alsóruha van rajta

 • 2011.03.25 21:07:56retinax

  elmondom a legfaszább szépségtrükköt: az embernek legyen elég ideje és pénze foglalkozni magával, és ki tudja aludni magát (mondjuk ha van öt gyereke, akkor legyen hozzá hat bébiszittere). A többi bullshit.

 • 2011.03.25 21:29:05Obi Wan

  a legelső csajon az egy testszínű alsóruha lesz. Az tartja össze, különben szétesne mint michael jackson.

 • 2011.03.25 21:29:46Obi Wan

  Jennifert sunáznám, mint mindig.

 • 2011.03.25 21:32:23Obi Wan

  ja és mi, aljanép trollok a divany.hu-t is hamarosan szétbasszuk, a velvet sorsára jut hamarosan. Az ellenállás hasztalan.

 • 2011.03.26 00:04:35Enci01

  Heidi Klum gyönyörű, mint mindig.

 • 2011.03.26 16:44:08paillard

  Jó tippek, de Demi és Nicole leginkább plasztikáztat.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta