#ÉLETEM

Megújult a Dívány

2010. július 17., szombat 14:27 |

Egyéves lett a Dívány.hu. Az első születésnapunkat arculatváltással ünnepeljük. Mostantól új színekkel, nagyobb képekkel, egyszerűbb navigálással találkozhattok nálunk. A tartalom is bővül, de a megszokott sorozataink maradnak.

Bő egy évvel azután, hogy a Dívány.hu elindult, megtörtént, amire hónapok óta készülünk: arculatot váltottunk. A vizuális élményt szerettük volna fokozni, így mostantól nagyobb képeket és képgalériákat találtok nálunk, a navigálás pedig egyszerűbb lett.

Twitter, Facebook, blogketrec

A közvetlenebb kapcsolat érdekében egyszerűbben kapcsolódunk és kapcsolódhattok ti is közösségi médiához, és üzenő oldalokhoz, írásainkat megoszthatjátok barátaitokkal, ismerőseitekkel a cikk végén található Facebook vagy Twitter ikonnal, tetszéseteket is kifejezhetitek egy egyszerű lájkolással. A Twitteren követhetitek szerzőinket, akik itt számolnak be a médiaeseményekhez kapcsolódó élményeikről, tapasztalataikról, a cikkek születésének a körülményeiről, és más érdekességekről. Ezentúl a szerkesztőségünk szemléz a legjobb hazai blogokból, naponta új posztokat ajánlunk nektek blogketrecünkben.

Bár a régi, jó dolgokból semmit sem hagytunk veszni, a megújulás azzal is jár, hogy korábbi felhasználónevetekkel és jelszavatokkal sajnos nem tudtok belépni, de erről bizonyára már értesített titeket az Inda gépháza. Akinek már van inda passa, itt is használhatja, akinek még nincs, az néhány egyszerű lépésben regisztrálhat itt.

Tartalom Életmódtól Zöldig

Az uborkaszezon szó a szerkesztőségi szlengben nem szerepel, a tartalmat tehát nyáron is bővítjük. Emellett a megszokott sorozataink tovább folytatódnak. Az Életmód rovatban Tóth Zsuzsa tovább dolgozik a saját arculatváltásán. Dietetikusunk, Schmidt Judit segítségével nyár végére kilenc kilót szeretne leadni, a fogyókúra stációit a Diéta Naplóban osztja meg. A sportban is hosszútávra tervezünk. Három önkéntesünk,Ancsa, Erika és Zsófivállalta, hogy műkedvelő futóként két hónap alatt felkészül az őszi Nike Budapest Félmaratonra. Közülük Zsófit egy kicsit irigyeljük, mert augusztus közepéig a floridai tengerparton, naplementében teljesíti az edzéstervét. Addig is mi itthon árérzékenyen felkutatjuk a legjobb budapesti strandokat.

A Kettős Látás két szerzője, Tari Annamária és Horváth Gergely tovább kutatja a kapcsolatok kémiáját, lélektanát és absztrakt tudományát. Ezalatt a Spiritben lassan minden világvallást kielemzünk. A Trend rovatban folytatjuk a WAMP-pal közös műveletünket, hogy olvasóinkat önstyling akciókra bírtjuk. Miután a szerkesztőségünk három tagja néhány variációt bemutatott a fesztiválöltözékekre, másik három szerzőnk nemsokára nyári etno szerelésben debütál, végül bemutatjuk a desingvásáron összeállított hardcore szettjeinket.

A Gasztro stábját, Lila Fügét és Fűszeres Esztert sem tartja vissza egy melegfront attól, hogy begyújtsák a sütőiket. Miután felmérték az összes budapesti piac kínálatát, új ötletekkel készülnek, de ezeket meglepetésnek szánjuk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta