KARÁCSONY

Utál vásárolni? Rendeljen ajándékot külföldről!

Edicsek 2014. november 17., hétfő 18:14

Ha már most elege van a télből, meg abból, hogy hamar sötétedik, és a legkevésbé sincs ideje vagy kedve karácsonyi ajándékok után kajtatni a boltokban, de mégis szeretne valami igazán egyedit vagy menőt adni, akkor egyetlen lehetősége maradt: az internetes rendelés. Ha viszont emellett dönt, jó, ha már most kitalálja, mit szeretne adni, hiszen az ajándéknak még meg is kell érkeznie karácsonyig. Segítségképp összegyűjtöttünk néhány olyan honlapot, ahonnan ingyen vagy nagyon alacsony szállítási költséggel rendelhet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Addiktív műanyagjáték Mikulással – menő vagy ciki?

Menő/Ciki

Edicsek 2014. november 17., hétfő 18:13

Karácsonyi időszakban ellepik a boltokat a furcsábbnál furcsák Télapók, ilyenkor csokimikulásban és apró kis mütyürben is könnyen talál olyat, ami túlmutat a sima puttonyos változaton és van valami extra vonása. 

Ilyen a Blackberry Mikulás is, ami valójában egy lestrapált, Blackberry-szerű fröccsöntött műanyag telefon, természetesen piros színben, pár szem cukorkával. A gombjai egyáltalán nem nyomogathatók, kivéve két bazinagyot, azzal irányítható ugyanis a játék, ami nem kvarctenisz vagy kígyó ám, nem – ennél sokkal hagyományosabb. Karácsonyi háttér előtt talál két kis pöcköt és egy rakás karikát, amik valamilyen folyadékban úszkálnak egészen addig, amíg meg nem nyomja a gombot. Ezzel ugyanis egy kis levegő jut a rendszerbe, ami arra pont elég, hogy kilövellje a karikákat – ha szerencséje van, pont a pöcökre. Ismerős? Gagyinak hangzik, de elég addiktív és mindössze csak 250 forintba kerül a jobb százforintos boltokban.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
szavazat szavazat

7 karácsonyi reklám külföldről, de melyik a legjobb?

etelka 2014. november 17., hétfő 15:51

Melyik a legjobb reklám?

 • 93
  Sainsbury's katonái
 • 97
  John Lewis pingvinjei
 • 4
  A Debenhams gyerkőcei
 • 6
  A Boots meglepetése
 • 6
  A Tesco színei
 • 7
  A Lidl ételei
 • 5
  A Burberry és Romeo Beckham

Jön a karácsony, úgyhogy idén sem ússzuk meg az ünnepről szóló hirdetéseket. Ennek már hagyományai vannak, az áruházak és a reklámügynökségek kreatívjai hónapok óta brainstormingolnak azon, hogyan lehetne idén is rávenni a vásárlókat, hogy náluk költsék el a pénzüket.

Mi mutatunk néhány reklámot, döntsék el önök, melyik a legütősebb darab. A sort a brit Sainsbury's szupermarketlánc reklámjával kezdjük, ami erőteljesen érzelmi szálakat penget meg, de a sorban feltűnik a szintén brit John Lewis áruházlánc pingvines reklámja, illetve a Debenhams és a Lidl filmje is. Szavazzon a kedvencére, akár bírja a karácsonyi giccset, akár nem!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így használhatja fel kreatívan a sütikiszúróit

etelka 2014. november 17., hétfő 13:56

Eddig csak süteményekhez használta a kiszúriót? Azt is csak karácsonykor? Pedig számtalan egyéb dologra is alkalmasak, a leleményes amerikaiak például főként DIY ajándékokat készítenek belőle.

A Red Ted Art összegyűjött néhány olyan ötletet, amik segítségével egyedi és izgalmas tárgyakat készíthet. Egy részük direkt gyerekek számára ajánl elfoglaltságot, másik részük viszont olyan viszonylag egyszerűen megvalósítható ajándékokat mutat be, amiket valószínűleg még a legkétbalkezesebbek is össze tudnak rakni. És hogy mégis miket? Készíthet szappant, gyertyát, kutyakekszet, szélcsengőt vagy épp cukorkát. Nézze meg a képre kattintva, mi mindenre jók a sütikiszúrók!

Kattintson a képre az ötletekért!
Kattintson a képre az ötletekért!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Teszt: melyik a legfinomabb csokimikulás?

Tuna Judit 2014. november 17., hétfő 11:12

A drága gyümölcsjoghurtok után újra egy kellemes teszttel örvendeztettem meg a kollégákat, ugyanis az előző évek sanyargatásai után kizárólag márkás mikulásokat szereztem be a tesztre. Persze, a kollegák ezt nem tudták előre, nem akartam őket befolyásolni ezzel. A következő márkák képviseltették magukat: Milka, Kinder, Lindt, Nestlé, After Eight, Kitkat, Heidi, Merci.

A csokoládé mikulásokat semmilyen tudományos alapon nem vizsgáltuk, kizárólag íz és állag alapján osztályoztuk a termékeket. A kóstolás közben ropihalacskákat ettünk, hogy el tudjuk különíteni az édes ízeket. 

A maximálisan elérhető pontszám 30 volt, a nyertes 25 pontot kapott, és igen érdekes szöveges értékelések születtek. Meglepő volt, hogy a sok jó közül melyik maradt alul. Összességében azt mondhatjuk: nem ettünk kifejezetten rossz mikulást, sőt, több nagyon finom is akadt köztük, viszont a rossz hír az, hogy mindegyik meglehetősen drága.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés