Így használhatja fel kreatívan a sütikiszúróit

Eddig csak süteményekhez használta a kiszúriót? Azt is csak karácsonykor? Pedig számtalan egyéb dologra is alkalmasak, a leleményes amerikaiak például főként DIY ajándékokat készítenek belőle.

A Red Ted Art összegyűjött néhány olyan ötletet, amik segítségével egyedi és izgalmas tárgyakat készíthet. Egy részük direkt gyerekek számára ajánl elfoglaltságot, másik részük viszont olyan viszonylag egyszerűen megvalósítható ajándékokat mutat be, amiket valószínűleg még a legkétbalkezesebbek is össze tudnak rakni. És hogy mégis miket? Készíthet szappant, gyertyát, kutyakekszet, szélcsengőt vagy épp cukorkát. Nézze meg a képre kattintva, mi mindenre jók a sütikiszúrók!

Kattintson a képre az ötletekért!
Kattintson a képre az ötletekért!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.