KARÁCSONY

Karácsonyi hangulat 5000 forintból

2014. december 15., hétfő 13:40

Csak a hétvégén eszmélt, hogy másfél hét múlva karácsony, és még nemhogy az ajándékokkal, de a lakás díszítésével sem áll sehogy? Ha már nincs hó, próbáljon legalább ünnepi díszekkel karácsonyi hangulatot teremteni a lakásban – segítségképp összeállítottunk három variációt, egyikért sem kell ötezer forintnál többet kiadnia.

1. Az egyik legjobb hangulatteremtő a fenyő, de ha már most feldíszíti, és a helyére állítja a karácsonyfát, akkor nagy valószínűséggel szentestére elkezdenek hullani a tűlevelek. Csakhogy szerencsére nem ez az egyetlen lehetősége. Nagyon jó szolgálatot tehet például egy girland, amit a Praktikerben 1499 forintos áron szerezhet be. Ehhez a Jysknél találhat gömbdíszeket is, igaz, a hat darab dísszel (300 forint) nem lesz nagyon tömött a végeredmény, de ez nem is baj. Persze, égősor nélkül nem teljes a kép, ebből jó áron szintén a Praktikerben láttunk 1499 forintért. Ha nosztalgiázna, vehet ablakba állítható díszt is, ami a KiK kínálatában 1590 forint.

Teljes ár: 4888 Ft

Kép: Dívány
Kép: Dívány

2. A girland szinte elengedhetetlen, hiszen viszonylag olcsón adja meg az alaphangulatot. Ebben az esetben is a Praktikerből érdemes válogatni 1499 forintért, a díszek a KiKből szerezhetőek be, ráadásul itt 18 darabot kaphat 630 forintért. A Jysk kínálatában fellelhető 20 égős ledsor (893 forintos áron) remekül fel tudja dobni mind a girlandot, de akár a lakása bármely pontjára kirakhatja. Karácsonykor a műhó is nagyon mutatós tud lenni az ablakokon, ráadásul a gyerekek is nagyon szeretik. Ehhez a Praktikerben 1599 forintért jut hozzá, és ha minden részletre figyel, akkor természetetsen a mécsestartó sem hiányozhat, amit a Praktikerben már 249 forintért is megtalál.

Teljes ár: 4870 Ft

Kép: Dívány
Kép: Dívány

3. A praktikeres girland (1499 forint) most is adott, a díszekért sem kell messzire mennie, hiszen ezt is megtalálja az áruházban: a 12 darab apró gömböt tartalmazó szettért 549 forintot kérnek. Persze, a fényforrás innen sem hiányozhat: egy impozánsabb, 50 ledes izzósor a Jyskben 1599 forint. A hangulatot még gyertyákkal is megdobhatja, a Jysknél 650 forintért talál is, és ha még tovább turbózná az egészet, egy lógatható, de asztaldísznek is beillő kis csengő épp alkalmas erre, ezt a Praktikerből vásárolhatja meg, 649 forintos áron.

Teljes ár: 4946 Ft

Kép: Dívány
Kép: Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta