Cirka hétezer forintért te is Carrie Bradshaw lehetsz

GettyImages-1350659159

Ha mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen lenne Carrie Bradshaw bőrébe bújni egy napig, akkor most itt a lehetőség.

Éjszakánként mindössze 23 dollárért – átszámolva nagyjából hétezer forintért – az Airbnb-n fellelhető az ikonikus Carrie Bradshaw ikonikus lakásának másolata, természetesen a gardróbbal együtt.

Míg a Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw írói fizetésből bérelt egy tágas Upper East Side-i egyszobás lakást – ez ma legalább havi 3000 dollárba, azaz nagyjából egymillió forintba kerülne – ehelyett a Chelsea negyedben egy Cosmopolitan áráért kibérelheted a lakást egy éjszakára. 

Az Airbnb-s tartózkodás egyébként az HBO Max Original, az „And Just Like That” közelgő megjelenését ünnepli. Az 56 éves Parker személyesen segített elkészíteni a híres rezidencia reprodukcióját, amely ritka hozzáférést biztosít a rajongóknak a stílusikon gardróbjához – beleértve a cipőket is.

A lakás valójában egy kincsesbánya a sorozat a rajongóinak, a lakásban van egy 2000 körüli vezeték nélküli telefon is , amellyel a barátnőiddel beszélgethetsz a pasidról vagy éppen a szexről, és ha esetleg úgy döntenél, hogy hagynád írói vénádat is érvényesülni, egy laptop is van a lakásban. 

Kéz a kézben dolgoztunk a stúdióval és Sarah Jessica Parkerrel, hogy a lehető legautentikusabb módon újjáteremtsük a teret, tele húsvéti tojásokkal, hogy meglepjük és örömet szerezzünk a rajongóknak – mondta Liz DeBold Fusco, az Airbnb szóvivője a The Postnak.

Szóval a lakás úgy néz majd ki, mint a Carrie által megteremtett hangulatos, otthonos tér.

Oszd meg másokkal is!
Mustra