Trend Budapest – így öltöztök 4.

tb4-fokuszTény, hogy, a feketével nem lehet mellényúlni, olyan titkos erőt öltesz magadra, amely segít és óv. Még elegáns is, előnyösen slankít, jól áll, különösen neked!


Különben tudtad, hogy a színek üzenethordozók? Aki ismeri a színek nyelvét, az első látásra „olvasni” tud belőlünk. Például a visszafogott színvilág a finom nőiesség, az érzelmi gazdagság kifejezője. Ahogy erőteljesednek a színek, úgy telik meg az érzelem érzékiséggel. A színek segítségedre lehetnek, és az öltözködés az egyik legegyszerűbb módja lesz a jó közérzet megteremtésének. A fekete különben nem szín. Titkos erő! Elnyeli a színeket és a rezgéseket, így a negatív energiák leküzdését, a fájdalom csökkentését segíti. A gyász színeként óvja viselőjét. A hivatali sikert és a pénz áramlását is szimbolizálja.

tb4

A nyári kánikulában azonban nem a legszerencsésebb választás a fekete, vonzza a meleget, és semmi hangulata. Ezen némileg javítanak valamit a jól kiválasztott és összhangban lévő türkiz kiegészítőid. Talán ha ebben az árnyalatban fokoztad volna a karkötővel és lánccal, fülbevalóval, nem lennél ennyire fekete. Még a napsárga színű kellékek is szóba jöhetnek, ugyanis egyszerre három szín is lehet rajtad, ha egymással harmóniában vannak.

Fazonban talált a választásod. A mell alól bővülő, fodorban végződő, pántos tunika a lábfej nélküli, csipkés aljú harisnyanadrággal divatos. A hosszított, lenge felső praktikuma, hogy jól leplezi, ha netán derékban, illetve csípőben teltebb lennél.

 

Menő maxiruha

A kék a víz és az ég színeként a mélységbe és a tágas magasságba vezet. A csend és a hűvösség színe. Nyugalom, feloldódás, a végtelenség érzete, kiegyensúlyozottság, komolyság jellemzi. Azonban nem vidít fel, nem energikus és nem kreatív szín.

A szőkeségedhez viszont nagyon illik. A bokát verdeső maxiruha most nagyon menő. Gazdag mintavilággal, lezseren bővülő fazonnal és könnyed anyagával a nyár kedvence lehet.

tb4_1

 

Zárt és szexis

Az ibolya a vörös és a kék keverékeként a meleg és a hideg keverék színe. Az intuitív felismerés, a mély észlelés és a szerénység színe. Véd a negatív energiáktól. A sok lila önállóságot, spirituális hajlamot sugall.

Ezek a ráncok nem öregbítenek. A sűrű redők leplezik, hogy a ruha köldökig nyitott – így lesz egyszerre zárt, mégis szexis.

tb4_2

 

Repülős muszlin

A fehér a szivárványszínek összessége. Miután minden szín rezgésével rendelkezik, így testünk és lelkünk is egyszerre élvezheti az összes szín segítő erejét. Aki fehér ruhát hord, nyitott a környezetére! Kifelé elegánsan öltöztet, befelé magabiztos tartást ad.

Az egyenes vonalú, fehér nadrág alapdarab, de különböző árnyalatú felsőkkel hangulatossá teheted.
A repülős muszlinblúz nőies kiegészítője. Dekoltázsa variálható a hosszú, sálszerű pánt segítségével.

tb4_3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotó: C&A – Yessica, Clockhouse

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra