Trend Budapest – így öltöztök 3.

tb3-fokuszDivattanácsadónk Budapest utcáit járja – most a te öltözködésed van célkeresztben: követed-e a trendeket, figyelsz-e alakodra, megfelelő kiegészítőket hordasz-e… A stylist kritizál, dicsér és jó tanácsokkal lát el, mit tegyél, és mit ne. Sorozatunk harmadik írása.

 

 

A dolog jól indult! Vettél jó pár divatos holmit – mint ez a (katonai zubbony ihlette) rövidített zakó, amelyet bátran hordhatsz, mert elég formás hozzá a csípőd. A kissé puffos ujj – amelytől most olyan divatos – a vékony felsőtested ellensúlyozza. Felkötöttél hozzá egy kendőt, amely szintén menő, feldobja az összhatást, és a kabát stílusa is megkívánja, mármint magát a kendőt… csak éppen nem ezt! Színben ugyan oké, de az anyaga miatt felejtős.

tb3

Ehhez a koptatott szövethez egy gyűrt pamut inkább illik, mint ez a nagyon vasalt hatású. Farmer rendben – gyűrt, koptatott –, utóbbi bár mást combban erősítene, neked nem árt. Azért öt centivel lehetne hosszabb a szára, és egy öv sem ártana hozzá! A táska nagyméretű, selyemfényű, csavart vállpánttal, ahogy kell – de szintén nem ehhez a kabáthoz és nem ezzel a cipővel. A lábbelid különben önmagában divatos – kecses sarok, elöl nyitott, lábujjmutatós –, de inkább egy elegánsabb nadrághoz, ruhához vagy szoknyához. Szóval megvan mindened ahhoz, hogy divatos legyél, de nem kell egyszerre mindent magadra aggatni, vagyis jobban figyelj oda, hogy mit mivel, ne keverd a stílusokat, öltözz „tisztábban”!

A Dívány ajánlója

1. Kombináció a cipődhöz és a kendődhöz

A cipőd és a kendőd együtt tökéletes kiegészítője lehetne akár ennek az összeállításnak. A fehér nadrág olyan vékony hölgyeknek áll jól, akiknek nem számít, hogy ez a szín teltebbnek mutat. A térdig szűk, trapéz fazonú pantalló vasalt éle nyújtja a lábat, ahogy a magas sarkú cipő is. A kontrasztos árnyalatok eleganciájára színes kendőd rakná fel a koronát – oldva komolyságát.

tb3_1

2. Összeállítás a táskádhoz

Selyemfényű táskád ehhez az öltözékhez passzol. Teljes lenne az összhang a szaténcsillogású szoknyával. Különleges – csípőn bő, térdnél szűk – fazonja a teltebb combokat is elrejti. Ezzel az elöl gombos felsővel engedhetnél magadnak mélyebb dekoltázst. A kisebb keblekre orvosság a szivacsos melltartó, így mindjárt nőiesebb leszel.

tb3_2

 

3. Nyári divattanács

Végül egy kis kalandozás, ha romantikus hangulatban vagy, és a cipőd is passzol hozzá. Élénkítsd magad, elvégre nyár van! A narancsos árnyalatok jól állnak barna hajadhoz. A „virágos rét” ruha vállra futó, fodros dekoltázsa szintén előnyösen formázza a vékony felsőtestet. Gumírozott derekának köszönhetően karcsúságod is érvényesül benne.

tb3_3

 

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotó: C&A – Yessica, Clockhouse

 

Ha megnéznél további kritikákat is arról, hogy öltözik Budapesten az utca nője:

Trend Budapest – így öltöztök ti 1.

Trend Budapest – így öltöztök ti 2.

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra