A megérdemelt pihenés szólhat akár egy hosszú hétvégére vagy szerencsésebb esetben egy többnapos hazai, esetleg tengerparti utazásra – vannak olyan alapdarabok, amelyek mindenképp kellenek a bőröndödbe.

Úgy lehet kevesebb a cipelnivalód, ha egymással jól variálható ruhákat válogatsz össze. A „táskabiztos öltözék” könnyen kezelhető és nem gyűrődős.


Maxiruha

A könnyed maxiruha az idei nyár divatslágere. Légies, nőies és kellően szexis spagettipántja, valamint mély dekoltázsa. Nem kell feszengened benne, mell alól – A vonalban – bővülő fazonja jól áll a magas vékonyaknak, és ha kell, rejti a teltebb idomokat is.

maxi-ruha

 

Top

Pamutfelsőből több is kell. A fehér alapszín a nagy melegben praktikus fényvisszaverő, színes mintái pedig több lehetőséget rejtenek, más-más árnyalatú aljhoz is passzíthatod. A nyári szabadidőbe még az is belefér, ha fazonját „megerőszakolva” fél válladról lehúzod.

top

 

Szalmakalap

Egy napszúrás kettétörheti az álomnyaralást, ezért mindig jól jön a szellős rafiakalap védelme. Miért is ne lehetne egy vagány, felfelé perdülő karimás forma, persze natúr színben, mert az mindenhez megy?! Nem utolsó szempont, hogy frizuragondjaidat is megoldja.

szalmakalap

 

Bikini

Minél kevesebbet takar, annál nagyobb felületen tudsz lesülni benne. Erre pedig legjobb a falatka kétrészes, persze csak akkor, ha alakod is megengedi. A vékonyka pántokkal felköthető háromszögek a karcsú formán mutatnak igazán, ha tested korrigálásra szorul, inkább nyúlj az egyrészes változathoz.

bikini

 

Szoknya

Kényelmes a lenge csípőszoknya – természetesen bokát verdeső maxihosszal trendi. Több variációban is párosíthatod: bikinifelsővel vadító a parton, míg toppal visszafogottabb, és városivá avanzsál. Praktikuma, hogy rejtekében a fürdőruhát is át tudod cserélni.

szoknya

 

Pulcsi

Hűvös szelek ellen jól jön majd a – visszáján simogatóan bolyhos – villámzáras pamutfelső. Sportos fazon, kenguruzsebekkel és kapucnival. Na jó, egy kissé kényes szín, de éppen ettől – és diszkrét feliratos mintájával – elegáns hatású.

pulover

 

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: O’Neill

 

 

Mustra