Szurkolói műköröm és büntetőrúgás ökolabdával

kereszten_mEgy igazi vébédrukker sosem rúg kapura egy helyes ökolabdával, és sosem mosogat szurkolói műkörmeivel. A vébés reklámtárgyak kínálatából válogattunk és rájöttünk, hogy a teljes körű értelmetlenségbe hajló termékkapcsolás még mindig piacképes. Szürreális fociereklyék.

Dísztárggyá degradált sportszer

A kedvenc csapat színeit arcra festeni és a játékosok mezeiben sörözni már megszokott szertartás egy vébé drukkernek, ám a valódi fanatikusok nem érik be ennyivel. A vébé alatt nem csak a szurkolók őrülnek meg, de a csetreszgyártók is elengedik fantáziájukat. Így született meg az ökolabda is, ami annyira környezetbarát, hogy focizni sem lehet vele. A Loomstate divatcég fejlesztése felfújható és ökológiai gazdálkodásban termesztett 100%-os pamutból, valamint újrahasznosított vászonból készült. Az organikus farmerból készült lasztin a céglogón kívül más érdekesség nincs is, ezért visszavonhatatlanul egy olyan dísztárgy, ami repiajándéknak kiváló, de a focilabda hagyományos küldetését maximálisan megkérdőjelezi.

A felfújható futball labda igazi különlegesség, világos és sötét árnyalatban kapható, potom 20 dollárért. Langyos meleg vízben, kézzel moshatók azok a fűfoltok, melyek soha nem kerülnek rá. Csak hozzáértőknek és gyűjtőknek!

labdacska

Minden ujjadra jusson egy csapat!

A londoni WAH Nails szalon különleges szolgáltatással kíván kedveskedni a VB-rajongó hölgyeknek. Miközben a pasik a kocsmában nézik a meccset, a szalonba menekülő hölgyek már ugyanazt az élményt átélhetik ujjaikon. A VB-után is mutatós körmök megerősítik a giccs és a hagyományos polgári ízléstelenség létjogosultságát. Az ellendrukker hölgyek, párjuk bosszantására, bátran viselhetik azt a színt, ami párjuknál dührohamot vált ki, esetleg a kiesett csapatok zászlaját is felfestethetik, csupán szolidaritásból. Nem írják, hogy sörálló lenne, viszont 10% kedvezményt kap, aki az útlevelével bizonyítja, hogy a VB-n résztvevő 32 ország egyikéből származó drukker. Ha ez által a gólok nem is garantáltak, az élmény mégis megfizethetetlen.

korom

Legyen mindened focis!

A VB- eredményeket egy igazi szurkoló focilabdás noteszbe, focilabdás tollal jegyzi fel,
autójában labdás dísz lóg a visszapillantón, ami hatdolláros áron szinte ingyen van. Az autótartozékoknak se szeri, se száma, de a legviccesebb talán az az ablakra ragasztható, apró foci labda, ami azt a hatást kelti, mintha egy törpe berúgta volna az üveget. Sebváltódíszt nem találtunk, de biztos létezik. A hölgyek nyakába nyolc dolláros focis nyakék kívánkozik, de ez a weboldal uraknak is szép számmal kínál ékszert, nyakkendő tűt, és kristályba gravírozott játékosokat. Azok számára készült a labdás feszület, akik már-már vallási fanatizmussal viseltetnek a játék iránt, és ami szakrális célokra alkalmatlan, fanatikus ízlésrombolásra viszont kiváló. Talán a foci trend legelfogadhatóbb tartozéka a focilabdás unisex napszemüveg, melyen diszkrét labda-makett látható mindkét szárán. De vigyázat: a szemüveg viselése nem hárítja el az arcunk irányába rúgott labdákat!

{gallery}focimer1{/gallery}

Focilabdát imitáló, laminált polcok

A póló és vuvuzela kínálat elképesztő, de találtunk hálózsákot, gyerekfogkefékét, és labdát, labdát, labdát dögivel. A kerámia bögréket annyira el akarják adni, hogy szinte mindenre alkalmas, többfunkciós tárgyként állítják be, így lesz belőle tolltartó, virágcserép vagy hamutartó. Nagyszerű ajándék minden focirajongónak. A legfigyelemreméltóbb és tán a legértelmesebb ajándéktárgy a - vébéhez éppen nem köthető - Manchester United ezüst medálja, díszdobozban, ami kicsit már többe kerül, mint az eddigi holmik, ugyanis ezért 69,99 dollárt kell kipengetni, persze egy fanatikus szurkolónak felbecsülhetetlen értékű egy ilyen relikvia. A merchandise gépezet néha egészen ötletes cuccokat is felböfög, és kispadra küldi a bútor dizájnt: beleszerettünk a relikviatartó, két focilabdát imitáló, laminált polcba, piros lapot kapott viszont a labdalámpa, ami egyszerre hasonlít temetői mécsesre és modern műtárgyra. Az éjjeliszekrények dísze hangulatos fényt áraszt a ráfestett zászlók miatt, de olvasni nem lehet a fényénél. Viszont sötétben félős drukkercsemeték szobájának központi témája lehet.

focipolc2


A VB közvetítéseit minden nap élőben az Indexen nézheted meg.

Blogmustra