Szilveszter előtt újraindul a vásárlási láz

A flitteres szűk nadrág a szilveszter egyik slágere lesz, és a bőrruha is. Öltözködési tanácsadónk azt is bemutatja, hogyan korrigálhatók alkalmi ruhával a karácsonyi trakta nyomai.

 cikk-tipus-oltozo-left

“Nem csupán fekete létezik, ha alkalmi ruhában gondolkozunk, bár ezt nekem is nehezemre esik elhinni, bármilyen meggyőzően is állítom ” (öltözködési tanácsadónk év végi mottója)

A karácsonyi hajsza után a nők két ünnep között hajlamosak visszatérni az üzletekbe és addig mennek, amíg meg nem találják a megfelelő alkalmi öltözéket december 31-ére. Van, akinek ez sikerül is, de vannak tipikus melléfogások. Pedig az estélyi  vagy alkalmi ruháknál is hasonlóképpen kell eljárnunk, ahogy a hétköznapi öltözékeinknél. Első lépésként alkatunkkal kapcsolatos szabályokat vegyük figyelembe.
 

Amikor nem szexi a dekoltázs

Ha kicsi a melled, hiába érzed úgy, hogy szexi lenne egy mélyen dekoltált felső, csak a hiányra hívod fel a figyelmet. Ha nem vagy elégedett mellméreteddel, de izmos a hátad, akkor a mély dekoltázst egyszerűen helyezd hátulra.

Ha függőleges vonalakra van szükséged, mert vékonyítani szeretnéd magad, akkor olyan ruhák között kell keresgélned, amelyeken ilyen szabásvonalak, vagy minták vannak.  Ha kerekíteni szeretnéd alakodat, akkor válassz teljesen szűk ceruzaszoknyát, vagy deréktól bővülő fazonokat és vízszintes csíkokat a megfelelő helyeken.
 

Üzenethez választunk ruhát

Persze az sem egy elhanyagolandó szempont, hogy hová is készülsz megünnepelni az idei év utolsó estéjét. Nem mindegy, hogy egy elegáns étteremben vacsorázol, vagy egy házibuliba mész, vagy egy nyilvános parti lesz a helyszín. Az öltözködés és persze a smink és a haj játék: lehetsz tőle visszafogott, misztikus, megközelíthetetlen, vagy épp ellenkezőleg, nyitott és kihívó. Az üzenetednek  megfelelő ruhát kell hozzá választanod. Ha különleges és titokzatos szeretnél lenni, válassz egy szmokingot. Ha meg szeretnéd mutatni, hogy követed a divatot, és az alakodat sem akarod elrejteni, legyen egy flitteres, vagy kövekkel kirakott miniruha az idei év búcsúztató öltözéke.

Kiválasztottam néhány öltözéket az idei kollekciókból, részletezem, kinek állnának jól, és hova vegye fel.
 

fekete hat


Ez a flitteres szoknya és a fekete félvállas felsőrész jól mutat bármilyen bulin. A félvállas felső szintén elvonja a figyelmet a kisebb mellekről. Ugyanúgy, ahogy egy mély dekoltázs a háton.
 

barsony   flitter   csipke   klasszikus

A bársony blézer és szűk nadrág, alatta fényes felsővel, akár egy  elegáns vacsorán is megállja a helyét. A válltömések optikailag keskenyítik a szélesebb csípőt, ráadásul tényleg a legutolsó divatirányzatokat idézik.

Feltűnő összeállítás ez, amelyik egy buggyos nadrágból és egy mellényből áll. Viseld, ha a buli középpontja szeretnél lenni. A dekoltázs nagyobb mellekre is előnyös, de a nadrág inkább keskeny csípőre való

Ez itt egy ellentmondásos szerelés, összezavarhatja a külvilágot.  Egyszerre fiús és szexi a csipkemellény, amelyik ujjatlan farmerdzsekire emlékeztet. Csak akkor alkalmas, ha nem túl elegáns helyre készülsz.

Sokkal klasszikusabb a fekete ruha, amelyik a derék és a láb vékonyítására kiválóan alkalmas az A-vonalú szoknya miatt. A vékony, ferde pántos szandál szintén jót tesz a vastagabb lábaknak.
 

lila kekflitter   szmoking

Nem csupán fekete létezik, ha alkalmi ruhában gondolkozunk, bár ezt nekem is nehezemre esik elhinni, bármilyen meggyőzően is állítom.

Stílusos megoldás szilveszterre, amelyikbe humort is csempészhetünk, például egy nagyobb csokornyakkendő viselésével. A szűkített blézer, a bő vonalú nadrág több alkatnak is előnyös lehet, de a bársonnyal vigyázni kell, mert gonosz módon kövérít.
 

felvallas gatyablezer sort


Garantáltan mellnagyobbító félvállas blúz, okosan elhelyezett húzásokkal. A flitteres szűk nadrág az idei szilveszter egyik slágere lesz, ahogy elnézem az üzletek kínálatát. Számolj vele, hogy jó néhánnyal szembe fogsz találkozni egy bulin. Felpróbálhatsz egy sortot is.
Íme egy másik változat, blézerrel. Ha egy cseppet is kétségeid vannak a lábad vastagságát illetően, inkább mellőzd ezt a nadrágot!
 

romantikus


A H&M tüllszoknyái a romantikus stílust képviselik az óév búcsúztatásakor, a rengeteg gyöngy nélkülözhetetlen hozzá.
 

hm1 hm2 hm3 hm4


Különben sem kell félned a kiegészítőktől szilveszter éjszakáján, sőt akár egy régebbi egyszerű fekete ruhádat is újjáalakíthatod velük.
 

zara1 zara2 zara3


A Zara szilveszteri ajánlatait nagyon szeretem. Naná, hogy feketék, egyszerűek, de mindegyikben van valami izgalmas.
 

hmbor


Egy buliba még egy bőrruha is jó választás lehet erre az estére, bár egy kicsit meleged lesz, ha egész éjjel táncolni fogsz.
 

rojtok  rojtok2  mango1


A rojtok is különlegesebbé teszik a legegyszerűbb fazonú ruhákat is. A hasnál vagy oldalt húzott, redőzött anyagok ráncaiba  a kisebb hájacskák tökéletesen elrejthetők.

Íme a már említett, alakformáló vízszintes vonalak, no és a fodrok, amelyek kerekítenek, ahol szükséges.

 


cikk-tipus-linkek

Szantén fehérnameűben gyújtunk gyertyát
Szívesen hirdetnénk a fehérneműnkön, sőt, fehérneműben, hogy közeleg a karácsony – összegyűjtöttük a legjobb ünnepi kombókat a Victoria’s Sectettől a Women’s Secretig.

A legjobb karácsonyi ruhák szinesek
A H&M ünnepi kollekciójában a balerinaszoknyák tarolnak, de a szezonban megy a csipkés és a szegecses alkalmi ruha is, a színek közül a piros, az arany és a pink. A munkahelyi partin dandy stílussal lehet kitűnni.

Mustra