Szatén fehérneműben gyújtunk gyertyát

Szívesen hirdetnénk a fehérneműnkön, sőt, fehérneműben, hogy közeleg a karácsony – összegyűjtöttük a legjobb ünnepi kombókat a Victoria’s Sectettől a Women’s Secretig.

cikk-tipus-oltozo-left


Különleges és olyannyira szívet melengető ez az időszak, hogy legszívesebben még a fehérneműnkön is hirdetnénk, hogy  karácsony van. Ha a lakásunkat feldíszítjük, és az ajándékok vásárlása lelkesedéssel tölt el bennünket - legalábbis, amíg a lista elején tartunk - addig magunknak is beszerezhetünk egy-egy szezonális apróságot.
 

Sütemények a mellen

womensecret1 ws2 ws3

A Women’s Secret bájos fehérneműkkel és kiegészítőkkel készült erre a szezonra: gyömbéres süteményekkel díszített papucsokkal, sütis melltartók és alsókkal lepték el a fehérnemű üzleteinket (a nemzetközi árak alapján a melltartó 14,95 €, a papucs 16,95€ és a bugyi 4,95€).

pizsiHa  az éjszakát sem bírjuk ki az ünnep hangulata nélkül, akkor ezt pizsamánknak is tükröznie kell, íme egy ötlet pinkben.


A szeretet ünnepét úgy is értelmezhetjük, hogy még több együttlétre törekszünk a kedvesünkkel. Meglephetjük őt azzal, hogy új, szexi fehérneműben várjuk, a karácsony klasszikus legnépszerűbb árnyalatát, a pirosat választva. A Victoria’s Secret luxusfehérnemű márka legújabb kollekciójából interneten  is lehet rendelni. Van csillogó piros top és francia bugyis változat, vagy fényes fűző szintén ebben az árnyalatban, de megtalálhatjuk a klasszikus csipkés darabokat is (A csillogó top és bugyi 8.204  Ft, a fűző  6.928 Ft, a harisnyakötő, melltartó: 9024 Ft, a pizsama: 4.740 Ft, a Mikulás szett 5.105 Ft).
 

victoria4 victoria5 victoria6


Várhatjuk egyetlenünket Pin up Mikulás, modoros rénszarvas, esetleg karácsonyfa kombinéban, ha nem muszáj túl komolyan venni az ünnepet (a jelmezeket a 3wishes.com-on találtam, a rénszarvas jelmez: 49, 95 $-ba, a karácsonyfa jelmez: 59,96$).
 

miki1 renszarvas karacsonyfa


De karkötőket, fülbevalókat is találunk az ünnep jelképeivel, sőt, karácsonyi hangulatú tornacipőt is vehetünk (tornacipő: yesstyle.com : 6.891 Ft, punkypins.co.uk karkötő: 7.511 Ft.)
 

cipo karkoto

 

cikk-tipus-linkek

A legjobb karácsonyi ruhák szinesek
A H&M ünnepi kollekciójában a balerinaszoknyák tarolnak, de a szezonban megy a csipkés és a szegecses alkalmi ruha is, a színek közül a piros, az arany és a pink. A munkahelyi partin dandy stílussal lehet kitűnni.

 

Mustra