Szabályok a pink szín viseléséhez

Azt mondják, aki a rózsaszínért rajong, az nem szeretne felnőni. Néhány tanácsot adunk azoknak, akik ezzel az árnyalattal szeretnének játszani.

cikk-tipus-oltozo-left

 

A rózsaszín jelentése

Ha a színek jelentését vizsgáljuk, a rózsaszín a romantikát, és a barátságot jelzi, illetve a nőies tulajdonságokat és a passzivitást mutatja meg. Más értelmezésben a rózsaszín a leggyerekesebb szín, aki ehhez az árnyalathoz vonzódik, az nem szeretne felnőni, a nehézségeivel nem szívesen néz szembe, magát optimistának tartja.

Bármelyik árnyalatát választhatod a rózsaszínnek, pasztelltől a legvadabb pinkig, de naprakész akkor leszel, ha nem torpansz meg a halványabb tónusoknál. A nyolcvanas évek divatja a vibráló színeket hozta vissza.

A divattervezők - főleg Marc Jacobs - leckét adtak nekünk abból, hogyan lehet feldobni az őszi szürkeséget. Valóban, miért is kellene felvennünk az évszak hangulatát. A rózsaszín telitalálat az őszi hónapokban: meghökkentő, jókedvű, merész, nőies, szexi.
Ha felkészültél mindezen hatásokra, akkor neked szólnak a tanácsaim.

 

pink9

Ha választottál egy pink ruhadarabot, legyen az kabát, blézer, nadrág vagy bármi, akkor azt párosítsd más színekkel: leginkább feketével, de a szürkével is próbálkozhatsz.

a1 a2 a3

Stílusos megoldás, ha a pink színű kiegészítőket választasz. Ötletes összeállítás például egy egyszínű, fekete öltözékhez pink színű cipőt választani, de ugyanilyen hatásos, ha csak a sál, vagy csak a sapka rózsaszín.

b1 b2 b3

A feltűnő, rózsaszín árnyalatban a harisnya vagy térdzokni is jól mutat egy szürke szereléshez. Nem kell az összes kiegészítődnél összehangolni a pink árnyalatot. Egy pink cipőhöz nem feltétlenül kötelező a pink táska, sőt.

c1 c2 c3


A pink napszemüveg is jó választás, és hozzá kapcsolódik a közhely arról, hogy a világot rózsaszínben is lehet látni.
Nőies hatása van a pink otthonkának is, állítólag a párkapcsolatnak is jót tesz.

 

cikk-tipus-linkek

 

Az idei táskák igazi primadonnák
A szegecses táskákban a zsigeri rockerérzést látjuk, de a láncok és a fodrok is helyet kapnak: a szezon táskái elsőhegedűsök akarnak lenni.

Marlene Dietrich még diktálja a divatot
A férfias ruhadarabokat szexis kiegészítőkkel viseljük, a válltömést csőnadrággal, de ha a grunge stílust választjuk, akkor fontos, hogy ne legyen átgondolt.

Blogmustra