pezsgo-fokuszA kifutókon, mint egy pezsgő zuhatag vonultak végig a pihekönnyű és lendületes szabású ruhák - van, amelyik színében és csillogásával emlékeztet a finom nedűre, míg mások fodrai, dús redői és díszítése idézik a gyöngyöző buborékokat.

E kifinomult tónusok nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a divat és a kiegészítők. A mindentudó szín igazi klasszikussá vált, ami nélkül nem lehetünk meg.

Mitől olyan légiesek ezek a ruhák? Az átlátszó muszlin, és organza anyagok a lágyan omló selymek képezik az egyetlen réteget bőrünkön - a tervezők ugyanis teljesen kivetkőztetnek minket ezen a nyáron.

Ezek a ruhák egyszerre lezserek és elegánsak, így remek városi öltözékek a mindennapokra. Kiegészítőink is legyenek az öltözékünkkel egyező árnyalatúak így az egész viselet tökéletes összhangban lesz.

 

Tónus (C&A)

pezsgo-szinu-ruhak-new

1 – Az átsejlő muszlinblúz anyagában csíkozott, ezáltal nyújtja az alakod. A lefelé futó bordákon meg-megcsillanó flitterek miatt alkalmiként is választhatod. Áttetszőségét testszínű melltartóval ellensúlyozd, ugyanis csak ez marad észrevétlen alatta.

2 – A redőzött mellrész orvosság az apróbb keblekre, míg a mell alól indulva kellő bőséget ad, így bátran választhatod, ha teltebb a csípőd – elrejti azt, és a hólok által nyúlánkabbnak mutat. Flitteres dekorációja vállpántként is folytatódik.

3- Vékony alkatnak kedvez a dús redőzés, de akkor is előnyös, ha egy kevés plusz kiló van rajtad, ami a szűk felső alól csak még jobban harsogna. A kámzsás nyakmegoldás ékszerért kiabál! Válassz egyedit, ami feldobja az öltözéket!

4- Három az egyben- persze csak a szabásnak köszönhetően. A blúz alján visszahajtásokkal érték el ezt a hatást, amit még szegecsek is szegélyeznek. Ezek a fények villannak fel a dekoltázson is – megtörve a szín adta finom romantikát.

 

Habok (C&A)

pezsgo-szinu-ruhak-new2

1 - Mi lehet egy forró nyári napon jobb, - mint bőrünkön a hűsítő selyemszatént érezni. Vigyázat! Intenzív fénye miatt teltebbnek mutat, bár a dekoltázsról induló és hosszan csüngő fodor némileg nyújtó hatású. Minit csakis formás „virgácsokra”!

2- A csupa fodor muszlin topot bátran választhatod, köszönhetően a könnyed anyagnak és a cseles, V-é szabásnak, még széltében futva sem tesz rád plusz kilókat. Ahogy vonulsz, úgy hullámoznak fodrai is.

3 - Hollywoodi istennő lehetsz az új aszimmetrikus divattal. A félvállas tunika egyszerre nőies és szexis. Rafinált, dupla fodrai kellően takarnak ahhoz, hogy nem kell kínoznod magad a melltartóval. Köss hozzá selyem szalagot, szigorúan a derékmagasság fölé!

4 – Magas, vékony formán mutat a három fodros térdszoknya, az alacsony alkatot „földbe döngöli”, a teltet pedig előnytelenül szélesíti. A dús hullámok kiegészítőkben már megelégszenek az egyszerűbbel is.

 

Cipők (C&A)

pezsgo-cipokAlkalmi fényes

Az arany csillogása kitűnő választás a fénylő, selyemszatén modellekhez. Vékonyka pántjai elegánsan kígyóznak a bokádra, míg hatalmas tűsarkakra emelve megfeszül a vádlid, és ez jót tesz lábad látványának.

 

 

 

 

 

 

pezsgo-cipok2Praktikus testszín

A magasított talp még egy kis segítség a tűsarok mellett az alacsonyabb termetűeknek „felnőni”. Középen felfutó pántja kecsesíti a lábfejed. Testszínével a legpraktikusabb, minden árnyalathoz beválaszthatod.

 

 

 

 

 

 

pezsgo-cipok3Római szandál

Az idei év nagy slágere minden, ami az ókori Rómát idézi. Ez a merész gladiátorszandál, magas sarkakra emelve rendkívül sokoldalú, rövid szoknyához és szellős ruhához is passzol. Ne ijedj meg, hátul zipzár segíti a gyors fel- és levételt.

 

 

 

 

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika

 

 

 

Mustra