Zanza!

A hírességek kötelességtudóan azok ruháiban érkeztek az őszi divatbemutatókra, akik meghívták őket – néhányan kicsit túl is lőttek a célon, például Kate Moss, már ami az átláthatóságot illeti.

cikk-tipus-ikon-left

 

A divatvilág már bemutatta a következő szezon kollekcióit is. Nem hiszem, hogy itt lenne az ideje, hogy azokat a ruhadarabokat elemezgessük, amiket egy év múlva fogunk hordani, bőven ráérünk arra még. Arról azonban szólhatunk, hogy a hírességek, a kiváltságosok, akik az első sorokat foglalják el egy egy ilyen előkelő divateseményen, milyen szerelésekben érkeztek. Mindenki kötelességtudóan annak a tervezőnek az aktuális, vagyis a mostani őszi-téli alkotásai közül választott öltözéket, ahová meghívták.

A Louis Vuitton bemutatón például Camille Belle, Freida Pinto, Kate Perry valamint Leighton Meester jelent meg, mindannyian Marc Jacobs feltétel nélküli követői, természetesen a tervező ruháiban.
 

ikon-vuitton


A Chanel bemutatón Leigh Lezark bebizonyította, hogy ami a kifutón jól mutat, az nem feltétlenül állja meg a helyét a való életben is. 

Claudia Schiffer sokkal visszafogottabban nézett ki egy tipikus Chanel összeállításban. 

Rihanna szintén a Chanel kollekciót nézte végig ebben a szerelésben, egyébként szinte mindegyik párizsi bemutatón feltűnt. Öltözékét “néhány” nyaklánccal is kiegészítette.
 

ikon-chanel


RihannaBalmain márka első számú rajongója, így ki nem hagyta volna az új kollekció bemutatóját. Talpig Balmain-ben érkezett, ahogy kell, fekete háremnadrágban, szűkített blézerben, a jellegzetes válltömésekkel és csipkefelsőben. A cipője Christian Louboutin, ezt a kivillanó piros sarok tökéletes elárulja.

ikon-yslKate Moss az YSL bemutatón egy cseppet talán túlzásba esett, már ami az átláthatóságot illeti. De hát neki mindig a legutolsó divat szerint kell kinéznie, és hát YSL-nél az áttetsző anyagok használata nem szokatlan. Minden azért Kate-nek sem állhat jól...

Charlotte Monaco, a hercegnő, aki újabban divatszerkesztő lett, imádja Stella McCartney-t és ruháit, így természetesen figyelemmel kísérte miket ajánl a következő szezonra.

Stella másik barátnője, Gwyneth Palthrow sem hiányozhatott az eseményről. Mindketten a tervezőnő fiús, bő zakói közül akasztottak magukra egyet-egyet.

Dita Von Teese közel érzi magához Jean Paul Gaultier stílusát, így hát közelről élvezte kedvenc tervezőjének új alkotásait. Ő maga is egy izgalmas összeállításban tündökölt, az idei őszi kollekcióból.

 

cikk-tipus-linkek

Az amerikai énekesnők a Balmain-féle glamrock megszállottjai, szegecsekkel és hatalmas válltömésekkel fegyelmezik a világot. A márka tervezőjére Michael Jackson stílusa óriási hatással volt. | Michael Jacksonnal indult a Balmain-mánia

 

Blogmustra