fehernemu-kis-mellre-fokuszKis melled van, vérmérséklet szerint eldugnád vagy kiemelnéd – melltartó-, body- és trió-összeállítás a szivacsostól a cselesen át a míderig, kifejezetten kis keblű lányoknak…

 

Szivacsos

Ha dús keblekre vágysz, a teljes szivacsos, push-up melltartó teljesíti vágyaid. Szaténcsillogású anyagát rátett csipke teszi különlegesebbé. Az átsejlő csipkeszoknya pedig csábossá tesz, „kicsomagolás előtt”.

fehernemu-kis-mellre-szivacsos

 

Míder

Ez a merevítő „halcsontokkal” ellátott fehérnemű fűzőként karcsúsítja a derekad, ennek köszönhetően szépen ívelt formát eredményez. Fodrai romantikus hangulatba hoznak. Megfelelő randiszerelés.

fehernemu-kis-mellre-mider

 

Cseles

Mintha két melltartót vettél volna fel, egy könnyed csipkét és egy szaténfényű félkosarast, így lesz igazán izgalmas a dekoltázsod. Derékig hosszított fazonja csipkével, szalaggal és masnikkal díszített.

fehernemu-kis-mellre-cseles

 

Body

A melltartót és a bugyit egybefoglaló fehérnemű a kissé teltebb idomokat is előnyösebbé formálja. Maga az anyag is összetart, a mell alól induló csipkebetét ívelt vonala pedig nőiesebbé teszi az alakod.

fehernemu-kis-mellre-body

 

Trió

Három különlegesség: a tüllcsipkével és fodorral légiesített melltartó az apró kebleket teszi dúsabbá, a széles öv fűzőként funkcionál, és a derekad karcsúsítja, míg a széles fodorral társított bugyi bájos és szexis kellék egyszerre.

fehernemu-kis-mellre-trio

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: C&A, Felina – Conturelle

Ezeket is érdemes megnézned! Eddigi kebeltartós összeállításunk tartalmából:

Titkokat rejt és önbizalmat ad
Méretes keblek divatja