Kalandos kiruccanások ruhatára

kaland-fokusz

Ha ma épp egy könnyed napod van, a sportos darabok segítenek a lezser folytatásban. Ha kimozdulsz a városból, akár vidékre, falura vagy tengerpartra „kalandozol” – vagyis ha fontos a kényelem –, ez a jó választás.


 

 

 

1. Az atléta

Az atléta alapdarab, és amivel egyedivé teheted, az a pepita kiegészítők. Ha sikerül a nadrág anyagában megtalálnod a kendőt, az a legnyerőbb. Kötheted nyakba, de fejre is, és ha lehűlne a levegő, bele is burkolózhatsz. Vászonöv illik az öltözékhez, amit mindig a nadrág színével hozz harmóniába.

kaland-1-atleta

 

2. A pulóver

Mindig jól jöhet egy pluszréteg. Hűvös nyári napokon és estéken a villámzáras pamutfelső melenget, méghozzá triplán – kapucnija és kenguruzsebe is jó szolgálatot tehet. Ha mintás, nadrágként egyszínűvel párosítsd. Egy fehér például jó alap, mert mindenhez passzol.

kaland-2-pullover

 

3. Az overál

Two in one – vagyis itt az egyberészes! Már tavaly nyáron is belebújhattál, de igazi fénykorát most éli. Elején hosszú gombolás segít változatossá tenni, így ugyanis hordhatod önállóan, felgombolva (vagy szexisen nyitva), de akár alá is öltözhetsz, kivillantva, mondjuk, a fürdőruhád.

kaland-3-overall

 

4. A rövidnadrág

A sort nagyon menő, ha viszont nem formás a virgácsod, válaszd inkább hosszabb szárral. Szafarikalappal a páros rendkívül dögös. Rögzítőpántja segít, hogy szélben is rajtad maradjon, de általa hátadra is csaphatod kalapod. A romantika ebbe a stílusba is belefér, az apró virágos kardigánnal becsempészheted hangulatát.

kaland-4-sort

 

5. A pamutnadrág

Nem akarod megnézni, hová ülhetsz le? Válassz sötétebb árnyalatú pamutnadrágot, máris elfelejtheted az óvatoskodást, és persze dobd fel egy színes toppal, különben elég lehangoló lennél benne! A méretes falapokból álló lánc dob egy kis nőiességet rád, és a stílusba is belefér.

kaland-5-pamut-nadrag

 

6. A sapka

Egy sildes vászonsapka nem csak a napszúrás ellenszere, szemedet jótékony árnyékban tartja, a szeszélyes szelek ellen is véd, és nagyon csajos. Fehér alapszíne visszaveri a napsugarakat, így nem melegít pluszban, ugyanakkor kiemeli megszerzett nyári barnaságod.

kaland-6-sapka

 

 

Ifjoncoknak

1. A póló

Válassz tarkát! Ne csak azért, mert a színek garantáltan jó hatással vannak a hangulatra, praktikus szempontból is. Minél több árnyalatú ugyanis egy póló, annál több lehetőséget ad a kiegészítők választására, így pedig napról napra megújíthatod a különböző – türkiz, fehér, piros és sárga – variációkkal.

kaland-7-polo

 

2. A ruha

Kockás, csíkos, virágos – ezek a minták önmagukban is kedélyjavítók, élénk színekkel társítva pedig nagyon meg lehet szeretni a könnyed pamut- és vászonruhákat. Előbbi jobban szívja a nedvességet, utóbbi szellősebb – de mindkettő jó választás egy felhőtlen, szórakozással teli napra.

kaland-8-ruha

 

3. A kétrészes

A ruhával szemben a kétrészes összeállítások előnye, hogy cserélve a felsőt vagy az aljat, sokkal változatosabban hordhatók. Szoknyában a lefelé bővülő, nadrágban a térdig érő zsebes vagy egyenes szárú, pólóban a színes, virágmintás és feliratos fazonok a legmenőbbek.

kaland-9-ketreszes

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, ruha: O’Neill

 

 

Mustra