Nem bírod? Húzz forrónadrágot!

short-fokuszAhogy emelkedik a hőmérséklet, úgy lesz egyre népszerűbb ruhadarab a nevével is mindent elmondó forrónadrág. Megtalálhatod játékosan buggyos vagy sportosan egyszerű, szexisen ultrarövid vagy konszolidáltan combközépig érő, bővülő fazonban.

Egy biztos, általa a figyelem központjában ismét a láb áll, amely akkor nyújt megkapó látványt, ha formás, tökéletesen ápolt és nem utolsósorban: napbarnított.

 

Farmer

A strapabíró anyag mindentudó! Kellékeitől függően lehetsz benne sportos, elegáns, és hogy még egyénibb legyen, kiegészítheted egy fehér blézerrel, így már róhatod is a vízpartot. A tengerész stílust erősítsd még egy csíkos sállal – melyet köthetsz a fejedre is –, és tedd mindezt kényelmessé egy saruval.

short-farmer

 

Sportos

Fakó árnyalat, zsebnél gyűrött koptatás, keskeny hajtóka, egyenes fazon – ezt a nadrágot lazább napokon vedd elő. Kiegészítőkben kerüld a harsány, erőteljes színeket, inkább válassz a visszafogottabb pasztellek közül.

short-sportos

 

Kockás

A színes minta előnye, hogy árnyalataiból bármelyiket választhatod kiegészítőként, ettől lehetsz napról napra változatos benne. Megújíthatod sárgával, a lila árnyalataival és fehérrel is, kellékekben pedig vegyítve a színeket lesz a mintához méltóan hangulatos.

short-kockas

 

Buggyos

Na ez aztán a bohó fazon, ha szereted a különc dolgokat – és épp nem a szexis énedet akarod kidomborítani. A csípőtől bővülő, térd felett gumival szűkített forma nem tartozik a nőies darabok közé, viszont lezsersége jól jöhet például szabadság alatt és üdüléskor.

short-buggyos

 

Szexi

Az „épphogy takaró” és anyagában testet követő sorttal tényleg csak akkor próbálkozz, ha modellformákkal rendelkezel, mert ha nincsen kerek feneked, hosszú, formás lábad és keskeny csípőd, csak nevetségessé válsz benne – mindezekkel viszont hódíthatsz a vízparton.

short-szexi

 

Klasszikus

A bővebb szárral készült fazon kevésbé állít alkati korlátokat viselésénél. Fehérben univerzális, mindenhez passzol. Muszlinblúzzal elegáns jellegét erősíted, így emeld magad magas sarkakra – ettől megfeszülnek az izmok, ami jót tesz a lábadnak és a tartásodnak is.

short-klasszikus

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, Fotó: C&A – Yessica, Clockhouse