Givenchy fénypúder: felér egy wellness hétvégével

Zanza!

A Givenchy Les Poetiques sminkkollekciójára az édességekre és múzsákra használt jelzők alkalmasak, a márka négy színből álló fénypúdere pedig látszatra megfiatalít.

cikk-tipus-kifesto-left

 

A Dior jazz szekciója után még egy olyan sminkkollekciót mutatunk be, amelybe valóban bele lehet szeretni. Alkalmasak rá az édességekre és a múzsákra illő jelzők:  szép, édes, titokzatos, tündérmesébe illő. A kollekció színei lágyak, romantikusak, szinte minden darabja limitált kiadás, remélem, jut belőle azért nekünk is.

szajfeny

 

A fénypúder az energiahordozó

Az egész kollekció Nicolas Degennes  alkotása, aki hosszú ideje már a sminkrészleg kreatív vezetője. A kilenc árnyalatból álló szemhéjpaletták neve Primissime, és kétféle változatban kaphatók: barnás és lilás árnyalatokban. Nem kilenc színt jelent ez csupán, hanem végtelen sok lehetőséget a gyönyörű, lágy tónusok közül.

fenypuder

A másik limitált kiadás a szájfények sorozata, a Flor Leitmotiv, amely egy csodaszép tégelyben érkezik, a tükörre gravírozott virágmotívummal. A négy színből álló fénypúder zseniális. A Poetique Orchiddal a szemöldöktől az arccsontig végigsimítva különleges, fiatalos fényt és csillogást adhatunk az arcnak.

paletta2

 

Szájakra narancsos árnyalat

A szempillaspirál, amelyet sokan szeretünk, a Phenomen’Eyes, most újfajta fekete árnyalatban, egy enyhe szürkés- lilás beütéssel jelentkezik. A kollekciót a csillogóan natúr, bronzos tónusú körömlakk, a Poetique Lilly egészíti ki. A szájakra két különleges ajánlat a Rouge Interdit Shine sorozatból, az Iris és Camelia árnyalatok, amelyek egy kicsit narancsosba hajló színeket takarnak.

ruzs-lakk

 

cikk-tipus-linkek

 

A smink trendjeit bemutató sorozatunkat a Dior legújabb kollekciójával kezdjük: a márka tervezőit valószínűleg a jazzballadák ihlették, és kikeverték a legfinomabb rózsaszíneket. | Őszi smink 1. - A Dior jazz zenekarral húzza

 

Blogmustra