Füstös macskaszem a pirosaranyhoz

Drámai hatásban eddig sem volt hiány, amikor a luxusmárkák sminktervezői dolgozni kezdtek – most az Estée Lauder mutatja meg, mit is adott volna a világnak Karády Katalin és a színes film együtt.

cikk-tipus-kifesto-left

Az ünnep legnépszerűbb színei, a piros és az arany jelennek meg az Estée Lauder karácsonyi sminkkollekciójában. A piros a nagy klasszikus, amelyik  ebben az időszakban az ünnepeket, vagy legalábbis a Mikulást juttatja az eszünkbe, a fényűző arany pedig fényt ad és ünnepivé tesz.

xe2

Drámai és intenzív a két hívószó

A karácsonyi sminkben a szemek még mindig füstösek, de a szilva, burgundi és szürke tónusokat most a mély arany ellensúlyozza. A Lavish Plum és Gold Opulence nevű,  limitált színösszeállításokkal jelentkező szemfesték palettáról van szó. A Signature Eyeshadow Quad árnyalataival megvalósítható az egészen finom, természetes és a drámai hatású, intenzív smink is. A szemek hangsúlyozását segíti az új zselés tus, a Gel Eyeliner, amellyel precíz vonal is húzható, de alkalmas a kontúr elsatírozására is, ha füstösebb hatásra vágyunk.

Az ünnepi szemfestést a Turbolash Mascara új, limitált Gold Effects árnyalata teszi teljessé, amely egy arany csillámokkal dúsított szempillafesték. Az arany fényt visz a festetlen pillákra, vagy izgalmasabbá teszi a feketére festetteket.

xe3

A rúzs még alkalmibb lett

A karácsonyi kollekció az ajkakat is drámaivá teszi a Signature Lipstick  bordázott formájú rúzzsal, Simply Red és Gold tónusokban. A  vörös száj klasszikusan elegáns, a  friss, meleg bogyószínek, a Blackberry és Cranberry pedig egyedülállóan nagyvilágivá teszi a sminket.

Az ajkak még több ragyogást kaphatnak az Opulent Shimmer Gloss szájfény Gold és Cranberry árnyalatával. A kizárólag az ünnepek idején kapható szájfény vékony fedést és ragyogó felületet ad. Ha festetlen szájra visszük fel, akkor enyhe csillogó hatásra számíthatunk, ha a rúzs után használjuk, még alkalmibb.

Az ünnepi fényt az arcon, nyakon és dekoltázson az Opulent Shimmer Powder biztosítja. A kőpúder két árnyalata külön külön is használható, de tökéletesen kiemelik és árnyékolják az arc egyes pontjait.

A kollekciót a Pure Color Nail Lacquer  új, Gold és Burgundy színei egészítik ki, hogy körmeink se maradjanak ki az ünneplésből. Mindez elegáns, arany rácsos csomagolást kapott.

 

cikk-tipus-linkek

Armani arany sminkje dekoltázsig ér
A szemhéjra metálos árnyalatokat terveztek a Giorgio Armani sminkkollekciójának alkotói, akik úgy gondolják, az ünnepi sminkben még a dekoltázsnak is csillognia kell.

A smink ragyog, nem a csillagszóró
Három kozmetikai cég karácsonyi sminkkollekcióját mutatjuk be. A Clinique a bordóval játszik, ami mindenkinek jól áll, a Shiseido a legfinomabb cukorkaszíneket tervezte meg, a Chanel pedig az aranyat a pinkkel kombinálva provokál.

Mustra