Fürdőruhamustra

furdoruha-focusAz évről évre változó fürdőruhadivatban mindig vannak színben és mintában visszatérő klasszikusok (idén ilyen például az állat- és csíkos minta). Leginkább a fazonok újulnak meg, és egyes árnyalatok előtérbe kerülnek. Az utóbbi években pedig egyre inkább előtör az ékszerként felcsillanó díszítettség. A divat irányadó, a legfontosabb viszont, hogy alkatod előnyére válassz a sokszínű kínálatból.


Állati

„Vadulhatsz” kedvedre! Tigris, ocelot… – a kölcsönvett állatminták árnyalataikban nem mindig tükrözik a valóságot, így nemcsak dögös, hanem élénkre átszínezve játékos hatással is bírnak.

furdoruha


Csíkos

Optikailag formázó játéka miatt nyúlnak hozzá szezonról szezonra a tervezők. Kontrasztos árnyalatokban elegáns, színesben vidám, széles csíkosban teltebbnek mutat, míg a keskenyen futó minta kendőzi az idomokat. Hosszában a vonalak nyújtanak, keresztben vonulva szélesebbnek hat a forma.

furdoruha2


Napos

Ez az árnyalat rendkívül jól áll mindenkinek, a napbarnított bőrön pedig valósággal szikrázik, ezért is a strand kedvelt színe. Fehérrel vegyítve frissebb, tisztaságát erősíted, feketével karakteres, elegánsabb hatású.

furdoruha3


Formázó

Ha úgy érzed, maradt még felesleg a hosszú télről, válassz inkább egyrészes modellt. Ez nem csak jótékonyan összetart, különböző fazonbéli húzásokkal vagy színben és mintában rásegítve optikailag is karcsúbbnak mutat.

furdoruha4

 

Mustra