furdoruha2-fokuszAz idei fürdőruhatrendekben a flitteres, csillogós darabok tarolnak, és megújultak a formák is. A Dívány összeállítása fürdőruhákról és kiegészítő ruhadarabokról. A különc, a fényűző, a különleges,
a tunika és a sort a kifutón.

 

 

 

Különc

Kislányos robogók, színes feliratok, vigyorgó arcok, a hátsó fertályon éktelenkedő, hatalmas szív vagy épp egy halálfejes mintájú bikini borotvapengével díszítve – kinek mi adja a pikantériát.


furdoruha-kulonc

 

Fényűző

Színes kövek, csillogó flitterek, strassz és kristály gazdagítja a válsággal nem küzdő darabokat. Főként a dekoltázst díszítik az ékszerként felvillanó kellékek, ezzel is kiemelve és a figyelem központjába helyezve a kebleket.


furdoruha-fenyuzo-zoom

furdoruha-fenyuzo-normal

 

Különleges

A klasszikusnak mondható bikinik és fürdődresszek mellett – e kettő kombinációjából – új fazon született.
Ez nem spórol a kivágásokkal, annál inkább az anyagokkal. Egyes modellek úgy hatnak, mintha csak egybeolvasztották volna a bikini alsó és felső részét! A kelmék ilyen módon rafinált bepillantásokat engednek mindenütt, ezért ezekben tudni kell napozni… Bár a hosszában futó összekötő pántok nyújtják az alakot, mégsem mutat minden alkaton, sőt… majdhogynem tökéletes test kell hozzá, hogy megfelelő legyen a hatás!


furdoruha-kulonleges

 

Öltözz hozzá!

Milyen könnyebbség, hogy a gyártócégek már a fürdőruhával színben és mintában azonos kiegészítőket is gyártanak! Míg a ruhával, kendővel, toppal, tunikával nőiességedet hangsúlyozhatod, az inggel, sorttal, bermudával a sportos jelleget erősítheted. Az így felturbózott bikini vagy egyrészes dressz mindjárt alkalmasabb például a strand büféjének felfedezésére.

furdoruha-oltozz-hozza-nagy

 

kendovel

Kendővel

Egy nagyméretű strandkendő több variációban is öltöztethet. Lapos hashoz köss a csípődre szoknyát belőle, vagy a kar alatt átvetve – elöl keresztezve és nyakban megcsomózva – ruhaként leplez.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruhával

A bokát verdeső – két nagyobb kendő összeolvasztásából ruhává alakított – fazontól a visszafogottabb köpenyszerű, a térdig érőn át a csinos miniruháig, minden divatos, így az alkatodnak előnyösebbet válaszd.


furdoruha-ruhaval

 

Tunikával

Inkább tartózkodóbb vagy? Egy könnyed, hosszított tunika és egy lezser nadrág a megoldás. Előbbi strasszokkal, gyöngyökkel dekorált, utóbbi derekának bősége zsinórral szabályozható.


furdoruha-tunikaval

furdoruha-tunikaval2

 

Sorttal

A rövidke pamutsortot a formás lábakra találták ki.


furdoruha-shorttal

 

Ifjú hölgyeknek

Fodor, masni, gyöngy és hímzés dekorálja a kislányok fürdőruháját. Élénk, vidám színekben, kedves virág-, gyümölcs-, szív- és állatmintákkal. Míg a legkisebbeknek mindez apró bugyi formájában teljesedik ki, a már szemérmesebbek dresszből és kétrészesből is választhatnak. Utóbbiból megtalálható a felnőttekéhez hűen hasonló háromszög mellrész (hűha!) és a kényelmesebb, praktikusabb rövidke topfazon is.

furdoruha-ifju-holgyeknek

furdoruha-ifju-holgyeknek2

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika; ruhák: C&A, Calzedonia, Felina

Mustra