Zanza!

A Chanel ház egészen Lugosi Béla művészetéig nyúlt vissza az új sminkkollekciója számára, amelyben fekete szemekkel, ajkakkal és körmökkel hipnotizál.

cikk-tipus-kifesto-left


A Chanel ház és a fekete kapcsolata régi és intim. Coco Chanel így vélekedett erről a színről: “a feketében minden benne van, ugyanúgy, mint a fehérben. A tökéletes szépség, a tökéletes harmónia. Ha egy nő fekete ruhában vagy tiszta fehérben jelenik meg egy bálon, minden tekintetet magára vonz.”

chanel

Az éjszaka összes színe

Lugosi Béla kedvenc színe, a színtelen szín Peter Phillips-t a Chanel  sminkek kreatív igazgatóját is folyton megihleti, és idén őszre megalkotja a márka Noir Obscurs elnevezésű sminkkollekcióját.A fő színét minden divatszakember az elegancia és luxus szimbólumának tartja.

chanel2

A négyes Les Folies Noirs szemhéjpalettában található árnyalatok tökéletesek esti, úgynevezett füstös szemek festéséhez. Van benne mély zöld, vöröses barna, egészen sötétkék és egy padlizsán.

A kollekcióban a szempillaspirál az egyik főszereplő, az Inimitable Noir Obscur és még egy az Exceptionel sorozatból, ugyanabban az árnyalatban és névvel. Mindkettő csodálatosan kiemeli és látványossá teszi a szem kifestését.

smink

A Demoniac  fekete szemceruza gránátos fényével hozzájárul a szemek kiemeléséhez, még jobban aláhúzza a legfontosabbnak észlelt részletet az arcon.

Három új rúzst is kiadtak, két sötét, barnás és egy bordó tónust. A  Rouge Allure Maniac pirosas feketés, a Rouge Allure Oscuro egy csepp barnával kombinálja a feketét, és a Rouge Allure La histeria pedig padlizsános fekete.

ruzsok

A legvilágosabb tónus az  egész kollekcióban az Aqualumiere szájfény sorozatból a Furious árnyalat, amely egy sötét-barackos tónus, arany és bronzos csillámokkal.
A legjobbak, mint mindig, a körömlakkok, ahogy megszokták, akik veszik:  tartósak, jó minőségűek. A Diabolic egy feketés vörös szín, a Vendetta sötétlila, a Forbidden sötétbarna.

lakkok

A Chanel ugyan felszáll a fekete szekérre, amely az idei szezonban igencsak fut, de hozzátéve egy sajátos stílust. A feketék feketék, és mégsem. Egyáltalán nem a gótikus irányzatot követik, inkább játszanak a fénnyel, és a feketéhez közeli tónusokkal.

 

cikk-tipus-linkek

Givenchy fénypúder: felér egy wellness hétvégével

A Lancome a forradalmárnőket sminkeli

 

Blogmustra