Trend Budapest | így öltöztök 1.

trend-bp-fokusz1_newDivattanácsadónk Budapest utcáit járja – most a te öltözködésed van célkeresztben: követed-e a trendeket, figyelsz-e alakodra, megfelelő kiegészítőket hordasz-e… A stylist kritizál, dicsér és jó tanácsokkal lát el, mit tegyél, és mit ne. Sorozatunk első írása.

 

 

 

Jól nézel ki, csinos és légies vagy ebben az összeállításban! A karcsú alakon jól mutat a rugalmas csőtop, amely követi a test vonalát, és mivel megvannak a kellő domborulatok is, az amúgy mindent elnyelő sötét szín sem tudja elrontani a dekoltázsod. És a szoknya! Na az már valami, ez ad stílust az öltözékednek. Az elöl mini, hátul hosszabb aljban jól érvényesülnek a hosszú lábak, és lendületes bősége ellensúlyozza alkatod vékonyságát. Jó választás a majdnem telitalpú, magasított szandál lefelé keskenyedő sarokkal. Színben és eleganciájával is illik az öltözékedhez.

trend-bp1

Két dolog csak: bátrabban a színekkel és az ékszerekkel, hiszen nyár van! Az ennyire nyitott tophoz kell valami – ha az egyszerűséget követed, például egy természetes anyagú falánc és karperec, de választhatod a szandál bokapántjának árnyalatában is a kiegészítőket, és akkor egyben színt is kap az összeállítás.

 

1. Blúz

A türkiz jól áll a barnáknak, életre kelsz benne! A magas, vékony formán minden előnyös, ami nem nyújtja még jobban az alakot. Ez a bő fazonú blúz ejtett vállával kellően szexis, és a derék széles gumírozásának köszönhetően karcsúságod is érvényesül.

 

2. Nadrág

Előnyös a térdig egyenes, lefelé trapéz szabásvonalú nadrág. Fehérben is megengedheted magadnak, mert bár van, akit teltebbnek mutatna, a te alkatodban nem tesz kárt. Az elegáns egyszínű pantallót színezd a blúzzal!

 

3. Ruha

Akkor megfelelő a választás, ha a szabásvonalak vízszintes irányban is futnak. Csinos lehetsz ebben a deréktól A vonalban bővülő, alján széles fodorral dekorált ruhában. Vékony derekad hangsúlyozására lecserélheted derékpántját egy széles övre.

 

4. Blézer

Ne hagyd ki a tengerészstílust sem, a magas, vékony alkat legelőnyösebb öltözete a blézer, melynek szegélyét paszpól kontúrozza. A váll legyen egyenes – ezt hangsúlyozó válltöméssel –, a gallér és a kihajtó nagy és széles.

trend-bp

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: dívány.hu, C&A

 

Ha megnéznél további kritikákat is arról, hogy öltözik Budapesten az utca nője:

Trend Budapest - így öltöztök ti 2.

Trend Budapest - így öltöztök ti 3.

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

Mustra