Zanza!

A nemzetközi hírességek megjelenésén elképedve öltözködési tanácsadónk összeesküvés-elméletet gyártott arról, miért fontos Amy Winehouse-nak a kőművesdekoltázs, vagy Lady Gagának a világ legrondább ruhái.

cikk-tipus-ikon-left

 

A hírességek túl sokat is foglalkoznak azzal, hogy kövessék a legújabb trendeket, néha elveszítik ítélőképességüket, ha arról van szó, hol a határ a divatos holmi és a rettenetes jelmez közt. Lehet, hogy szemfényvesztésből, direkt csinálják, mert a gyakorlat az, hogy aki borzalmasan néz ki, arról több kép készül, többet írnak a lapok, az minden esetben hírérték. A képeket nézgetve az megfordult már a fejemben, hogy talán a stylistok bosszújával állunk szemben, akik már nem bírták idegekkel a követelőző ügyfeleiket. Nekem is ezt kellett volna már tennem jó néhány esetben.

Szemlesütve bár, de beállunk mi is a sorba, és felvonultatunk néhány bizonyítékot arra, hogy a hírnévhez ízlést nem adnak automatikusan. Mindezt közszolgálati célból tesszük, mert sokan hajlamosak csukott szemmel követni kedvenceiket.

 

Amy Winehouse-nak minden éve duplán számít

amy-winehouse.2Amy Winehouse-t nem tudjuk felmenteni, hogy talán éppen rossz napja volt, vagy rossz anyagot kapott, hiszen mindig úgy néz ki, mintha egy véget nem érő buli lenne az élete.  Szétcsapott fejjel, szakadtan, elhanyagoltan jelenik meg mindenhol. És mint itt látható, leginkább a kőművesdekoltázsát építgeti.

 

Lady Gaga szórakozik a stylistjával

lady-gaga1Lady Gaga nem érdemes arra, hogy védelmezzük, hiszen ő maga a megtestesült ízléstelenség, de ebben az esetben biztos vagyok benne, hogy direkt csinálja. Halál jól szórakozhatnak a stylistjával, amikor kiválasztják a legrondább cuccokat. Szüksége van erre a figyelemfelkeltő kinézetre, másképp a kutya nem beszélne róla.

 

 

Kate Perry Pin-up lányként kezdte

katyperryhellokittyKaty Perry régebben - amikor még nem volt túl ismert - sokkal ízlésesebb volt a nőies Pin-up szereléseiben, mostanában egy cseppet, mintha letért volna a kitaposott ösvénytől.

 

 

Björk, akire nincsenek szavak

bjork2Zseni vagy őrült, ki tudja, Björk mindenesetre saját öltözködési stílusát követi, amely cseppet sem nevezhető szokványosnak, sem követendőnek.

 

 

Beyoncé a legritkábban választ jól

beyoncBeyoncénak is megvannak a maga bakijai, például ez a szandál, amely lehet, hogy nagyon Balenciaga, de nagyon ronda is. Az énekesnő egyébként a legritkább esetben találja el, hogy mi is állna jól neki, hol túl szűk, hol túl virágos, néha túl zárt, néha meg túl nyitott. Egyébként gyönyörű nő, de hallgathatna valami hozzáértőre.

 

 

Sienna Miller valamiről megfeledkezett

sienna-millerSienna Miller is bekerült az összeállításba, pedig neki igazán kifogásolhatatlan az ízlése. Miért, veled talán még sohasem fordult elő, hogy elfelejtettél nadrágot húzni és ez csak az utcán tűnt fel?

 

 

Victoria Beckham: csibe a hurkapálcán

beckhamHiába zengenek ódák Victoria Beckham stílusáról, rengeteg mellényúlása van. Íme egy régebbi, hurkapálcikákra szúrt piros csibe szett. A cipőkre is érdemes egy pillantást vetni. A mögötte haladó nagydarab védelmezőt valószínűleg biztonsági okokból, elesés ellen szerződtette.

 

 

Courty Love befogadhatatlan

courtneyMint sokkolt stylist, így vagyok kénytelen szólni: Drága Courtney szívem, tudjuk, hogy te vagy a grunge királynője, de ezt már nem nyeljük be. Ráadásul a lábaidnak sem túl előnyös ez a harisnya.

 

 

 

Fergie elégedett

fergie

Fergie mindig meglep a stílusával, és büszkén kihúzza magát. Látszik, hogy elégedetten indult el otthonról borzalmas összeállításában.

 

 

Jennifer Lopez pakkot kapott

jennifer-lopezjenniferlopez2Újból szól a stylist: jaj, Jennifer,  ez összenyom, kövérít és öregít is. De ha ez volt a cél, akkor gratulálok, fergeteges választás, nehéz egy ruhával és egy kalappal ennyi mindent elérni egyszerre. Ez a másik ruha, sem áll kifejezetten jól. Talán a fenék alatt összehúzott modelleket ki kellene iktatnod a ruhatáradból. Ahogy férjedet elnézem, rá sem figyeltél túlzottan. Nyakkendője kicsit hosszabbra sikeredett, mint ahogyan a jólöltözöttség szabályai megkövetelik.

 

Mariah Carey tananyag

 

mariahmariah-carey2Az énekesnő öltözködését szintén tanítani kellene. Már amikor a tananyagban a mit ne vegyünk fel soha fejezethez érünk. Peace, love, meg minden, hozzá pilótaszemüveg, szörnyű. Ez a másik meg kissé túl merészre sikeredett, szexisnek nemigen nevezhető.

 

 

 

Mary Kate Olsen a True Bloodból

mary-kate-olsen

Az idei MET gálán jelent meg Mary Kate Olsen ebbena boszorkányjelmezben. Talán azt képzelte, hogy éppen koporsójából kelt ki friss vérért. A vámpírregények és filmek fénykorát éljük.

 

 

Miley Cyrus értelmezhetetlen szimbólumai

mileyA színésznő is elég gyakran téved el a könnyűiparban. Tudjuk, hogy divat a szakadt harisnya, de mégsem ilyen módon. A bézs miniszoknya is értelmezhetetlen a számomra, s gyönyörű lecke, hogyan lehet egy Iron Maiden pólót a lehető legbénábban felvenni. A csizma és a táska összehangolása is külön fejezet, összességében fájdalmas látványt nyújt Hannah Montana, nehogy a kislányok meg kövessék.

 

 

Sarah Jessica Parker izzad a szekrény előtt

sarah-jessicaEgyesek szerint divatikon Sarah Jessica Parker, szerintem meg úgy látszik, őrült erőfeszítésébe telik, hogy megfeleljen az elvárásoknak, amelyek rá nehezülnek. Mindig különleges, mindig nagyon trendi és nekem a legtöbbször izzadtságszagúak  a megjelenései. A képen látható ruhát nem kommentálom.

 

 

Sharon Stone zebracafatokban

sharonstone

Sharon Stone hódolva az elmúlt szezon pizsamadivatjának, így érkezett egy eseményre. Bármennyire is fiatalos és jó nő az ötvenen felüli színésznő, ezt a hangulatot másképp és másnak kellene viselni. Talán zebráknak, elalvás előtt.

 

 

cikk-tipus-linkek

Irwing Penn aktképeiért kezdődik a közelharc
A bensőséges fotók mestere volt a divatfotós Irving Penn, akinek halála után a képei várhatóan még értékesebbek lesznek. A Sotheby’s nemrég nagyszabású fotóárverést hirdetett számos világszerte ismert fotós képeiből.

Ők már a jövőnyári divatot is ismerik
A hírességek kötelességtudóan azok ruháiban érkeztek az őszi divatbemutatókra, akik meghívták őket – néhányan kicsit túl is lőttek a célon, például Kate Moss, már ami az átláthatóságot illeti.

 

Blogmustra