Armani arany sminkje dekoltázsig ér

A szemhéjra metálos árnyalatokat terveztek a Giorgio Armani sminkkollekciójának alkotói, akik úgy gondolják, az ünnepi sminkben még a dekoltázsnak is csillognia kell.

cikk-tipus-kifesto-left

A nagy luxusmárkák őszi, téli sminkkollekcióját kielemeztük korábban, a legtöbbjüknek azonban létezik kifejezetten a karácsonyi időszakra szánt terméksorozata. Giorgio Armani ünnepi kollekciója például különleges és szikrázóan elegáns. A szett két, Swarovski kristályokkal gazdagon díszített Art Deco palettából áll, két különleges árnyalatú rúzsból az ArmaniSilk sorozatból, valamint egy aranyfényű szájfényből és két körömlakkból.

Jeges árnyalatok az arcra

 Az Art Deco paletta szemhéjpúderei jeges árnyalatokból állnak, metálos fénnyel árnyalják a szemet. A Patina Ice Brown jeges barna tónus egy csipetnyi rózsaszínnel, a Paatina Silver Metal egy intenzív ezüst metál árnyalat, a Patina Ice Green pedig fagyos zöld, kékesen irizáló részecskékkel.

Mindehhez egy csillámló, fekete szemhéjtus is tartozik, a Pearly Black. Azért, hogy a szempillák se maradjanak ki az ünnepi díszből, a Sparkling Gold Patina Top Coat szempillaspirál aranyfényű csillámokkal ékesíti azokat.

PACK-XMAS-09-4

Fénypúder a dekoltázsra

Az arccsont és a dekoltázs az aranyló, apró gyöngyfüzért idéző motívumba rendezett, domború, kompakt fénypúderrel hangsúlyozható. Az Art Deco paletta csomagolása valóban ünnepi: fekete és gyémántfényű art deco motívumba rendezett kristályokkal díszítették.

A szintén kristályokkal díszített, két új, limitált kiadású ArmaniSilk ajakrúzs két árnyalatban, ArmaniSilk N°95: Hollywood red, ArmaniSilk N°94: Patina gold egészíti ki a kollekciót. A Lip Shimmer N°61 pedig egy selymesen aranyló ajakfény, amely még több csillogást varázsol az ajkakra.
A karácsonyi külső a metálfényű, óarany és hollywoodi vörös körömlakkal koronázható meg.

 

cikk-tipus-linkek

A smink ragyog, nem a csillagszóró
Három kozmetikai cég karácsonyi sminkkollekcióját mutatjuk be. A Clinique a bordóval játszik, ami mindenkinek jól áll, a Shiseido a legfinomabb cukorkaszíneket tervezte meg, a Chanel pedig az aranyat a pinkkel kombinálva provokál.

Mustra