Zanza!

Declaring Indigo kollekciójával a Lancome a Francia forradalom emléke előtt is tiszteleg. Ha már energikus és szenvedélyes színeket terveztek, modelljüknek Daria Werbowy-t választották.

cikk-tipus-kifesto-left

 

2-2Amíg a Diort a rózsaszín jazzballadák, a Givenchyt pedig az őszi wellness hétvégék ihlették, addig a Lancome sminkcsapata még szabadabban asszociált. A márka az indigókéket tartja az őszi smink alapvető fontosságú árnyalatának. Aaron de Mey a Lancome Make Up vezetője kijelentette, hogy az indigókék energikus, szenvedélyes és elbűvölő. Csakúgy, mint a kampány főszereplője, a lengyel származású topmodell, Daria  Werbowy, akiről a fotókat Mario Sorrenti készítette.

 

3-1Amikor a Francia forradalom sminket ihlet

Az indigókék kollekció forradalmat jelent a sminkek között is, hiszen határokat lép át. A franciák  szabadságvágya tükröződik benne eleganciával, csillogással. A tervező szerint olyan francia hősnők ihlették a kollekciót, mint az írónő Simone de Bauvoir, a színésznő Brigitte Bardot, a nők jogaiért harcoló Olympe de Gouges vagy a lélekben francia énekesnő Josephine Baker, akik a maguk idejében mind meghaladták korukat.

De ha már sminkelünk, mivel lehet egyáltalán az indigókéket párosítani? A Lancome az arany és a piros árnyalatokat ajánlja mellé. Aaron de Mey ugyanis a Francia forradalomból, és az egyenruhák színeiből merítette inspirációját ehhez a kollekcióhoz. A szemhéjszínek rendkívül erősek, két kék, egy barna és egy arany árnyalatot kapunk, majd egy másik változatot földszínekben.

5

 

A szem kifestésének további eszközei egy zselés tus, valamint a Vituose Divin Lasting Curves szempillaspirál. A szemceruzák szintén kék és arany árnyalatúak.

A szájakra elég merész a kínálat a Color Fever sorozatban. Két limitált kiadás is megjelent a L’Absolu Rouge sorozatban rózsaszínben, kicsit terrakottásan, és két másik a Cover Fever Matte sorozatban, piros és padlizsános árnyalatban.

6

A fénypúderek a Liberté Rosé nevet kapták és arany csillogást adnak az arcnak.

4

A két  kimondottan erős és fényes szín a lakkok között: a kék és az arany.

1

 

 

cikk-tipus-linkek

A smink trendjeit bemutató sorozatunkat a Dior legújabb kollekciójával kezdjük: a márka tervezőit valószínűleg a jazzballadák ihlették, és kikeverték a legfinomabb rózsaszíneket. | Őszi smink 1. - A Dior jazz zenekarral húzza


Blogmustra