Legyen olyan stílusos, mint Patti Smith!

Patti Smith 3-4 darabból álló kényelmes és vagány ruhatára évek óta nem megy ki a divatból, hát legyen ön is olyan menő, mint a proto-punk énekesnő, egy fehér inget és egy fekete kalapot bárhol beszerezhet!

Patti Smith az androgün megjelenés úttörője, a proto-punk meghatározó egyénisége. Smith 1975-ben debütált Horses című nagylemezével, ami mérföldkőnek számít a New York-i punk rock történetében. Az 1946-ban született költő-énekesnő alapruhatára szép lassan átszivárgott a tervezők asztalára is, idén pedig újra a legtöbb neves divatcég boltjaiban megtalálható a fekete kalap, a fehér ing, a hózentróger, a szakadt boyfriend-farmer, a férfias blézer és különböző jelvények, cipőfűzők is. Sőt, van ahol magát a punk keresztanyját nyomtatták a póló elejére.

A lezser blézerből az Asosnál 17 ezer forinttól 150 ezer forintig találni bármilyen színben és formában, a klasszik Patti zakó a Topshopnál 28 ezer forintba, a H&M-nél 8990-be kerül. A kalapokból a Zarában a legnagyobb a választék, 4995-től több féle kalap közül is lehet választani.

Boyfriend farmert is érdemes a Zarában vagy a Mangóban keresni, 10 ezer forint körül akad olyan, ami kibír egy fesztiválszezont. Az énekesnő képmásával díszített pólót és pulóvereket a fashionpunk.com-ról 4300-tól lehet rendelni. Minden, amit Patti Smith ruhatáráról tudni kell, ebben a videóban benne van:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek