A Mono Fashion december 28-án kezdi az év végi akcióját, Orosz Réka már karácsony előtt elkezdte a szilveszteri és farsangi ruháinak a kiárusítását.

cikk-tious-rovid


monosaleAhogyan a nemzetközi ruhamárkák egy része nem vár januárig a téli kollekciók kiárusításával, úgy a magyar divattervezők üzleteinek egy része is megkezdte az árleszállítást. A Mono Fashion üzletben december 28-tól 20, 30, 50 százalékos kedvezménnyel árusítják Nanushka, Anh Tuan, Nubu, USE, Je Suis Belle, Artista, Miju, Tanktheory, és Nagy Adrien kreációit. 

Orosz Réka divattervező üzletében már karácsony előtt elkezdődött a kiárusítás. A szilveszteri, farsangi, kis és nagy estélyiruhák most 40-70 százalékos árengedménnyel, az ígéret szerint 10 ezer forinttól kaphatók. 

A kevésbé gazdaságos megoldások híveinek a kedvéért: jóval az ünnepek előtt kezdődött a Makány Márta Boutique akciója az őszi-téli darabokból.  Mint azt a terveznő a hírlevelében írta, idén a buklé és selyem szatén kosztümök nagyon divatosak, mind nadrágos, mind szoknyás változatban. Most két Makány kosztüm vásárlásával nagy értékű mídert ad ajándékba az üzlet, télikabát vásárlásakor pedig az ajándék egy selyemsál.
 

cikk-tipus-linkek

Berger Dalma a magyar divat új kántornője

A Nubu arca, Berger Dalma a Túró Rudiban, az Ilcsi krémekben és a magyar dizájnban hisz...