A Springfield tervezőit a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság ihlette meg – szerintük a fiatalok elfáradtak az európai télben, új lendületre van szükségük. De legalábbis ottomán papucsra.

cikk-tious-rovid

„High-tech nylon, sivatagi pamut, etnikus minták és graffiti”- hirdeti a márka címszavakban, és még egy szép gondolat a közleményből, amelynek a mélyebb összefüggéseit most nem elemezzük: „a divattervezők rájöttek: az európai télben megfáradt fiataloknak új inspirációra van szükségük. És mi más lehetne ez idén, mint Afrika és a Foci VB? Egy egzotikus ország és egy sportesemény, ami megtestesíti mindazt a dinamizmust és kulturális nyitottságot, ami a modern életstílust jelenti.”
 

trend-vb


Az idei nyár anyagai a farmer, a natúr lenvászon és a pamutszövet, a rockos bőr, és sportruhákhoz kifejlesztett technikai nylon mellett. A mintákban a fekete Afrika és az egzotikus Dél-Amerika etno világa jelenik meg, graffiti és rocker elemekkel, gótikus és viktoriánus kiegészítőkkel. A lányoknak szánt Turkish Delight kollekcióban bő háremnadrágok, testhezálló felsők találhatók majd színes mozaikmintával díszítve. Ottomán papucs jár hozzá.

 

cikk-tipus-linkek

Izzadt testek a legújabb Calvin Klein farmerban

A Calvin Klein ismét Eva Mendest kérte fel, hogy szerepeljen a 2010 tavasz/nyári kollekció kampányfotóin – őt leszámítva a CK kampányok évek óta ugyanolyanok.

Mustra