A divatvilág rejtélye: Natalia Oreiro új kollekciója

Olvasási idő kb. 1 perc

Az uruguay-i származású színésznő évekkel ezelőtt belépett a divatszakmába Las Oreiro nevű márkájával, de szinte semmi információt nem találunk róla.

Natalia Oreiro-t hatalmas népszerűség övezte itthon Vad angyal című sorozat nyomán, egy időben sorra alapították a rajongói szájtokat a tiszteletére. Filmekben is szerepelt, sőt popszakmába is szeretett volna betörni. És ha mindez még nem elég, az Esquire magazin a jelenkor legszexisebb nőit bemutató atlaszába is beválasztotta.

Ezek után nem meglepő, hogy a legtrendibb celeb-hóbortot, a saját divatmárka alapítását is kipipálta. Ráadásul nem ma kezdett bele - bár titokzatos módon nem sok dokumentációt találtunk a korábbi évek kollekcióiról, illetve a legújabb ruhaköltemények sem jelentek meg szinte sehol.

Oreiro 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját meleg, föld színek uralják, vörösek, sárgák és szürkék - klasszikus, nőies szabásvonalakkal ötvözve. A bizarr cirkuszos háttér még érdekes is lehetne, ha el tudnánk vonatkoztatni Britney Spears néhány évvel ezelőtti cirkuszmániájától.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek