Öltözz R-Go gidának 5000 forintból!

Olvasási idő kb. 1 perc

Exkluzív használt ruhákat lehet kapni egy új webshopban. Ismerősi körünkben utánajártunk, bíznak-e a nők az online turkálásban.

A nyolcvanas évekből származó, megkímélt állapotú, csíkos, női zakókat, virágos boyfriend blézert és űrgammák-felsőt is lehet kapni egy online webshopban, amelyik exkluzív használt ruhákat árul. A nemrég indult LoveBug Vintage női ruhák, felsők, szoknyák, cipők, kiegészítők és úgynevezett úri hiúságok kategóriában árul stílusos, kiselejtezett termékeket a hagyományos, angol turkálóknak megfelelő áron.

Az online turkálás viszonylag új műfaj itthon, néhány felhasználói véleményt tudunk idézni az ismerősi körünkből. „Az onlineturiból vettem egy piros kardigánt 500 forintért. Nagyon jó, csak borzasztó nagy. Az a baj, hogy ha nem tudod, hogy az adott ruha honnan származik, akkor nehezebben találod el, hogy vajon az ott gyártott M-es méret a mi M-es méretünknek felel-e meg. Az olasz M például kisebb, mint az angol M (már ha nem 10-es, 12-es mérettel jelzik eleve) - mondta Kata. „Számomra egyetlen hátránya van az online turkálásnak: hogy nem érzem, hogy annak a ruhának milyen a szaga. Ez nagyon fontos tényező, ezért aztán inkább bemegyek egy dohos second hand boltba, és meggyőződöm róla személyesen”- mondta Nóra.

Működik-e itthon az ingyen ruhacsere?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek