Hátborzongatóra photoshoppolták Kate Middletont

Kate Middletont választotta a dél-afrikai Marie Claire augusztusi címlaplányának. A cambridge-i hercegné az ország egyik leghíresebb tervezője, a zimbabwei születésű Clive Rundle egy nem túl előnyös, meglehetősen mintás és színes ruhájában pózol csípőre tett kézzel, a lap oldalain pedig más helyi tervezők ruháit mutatja be – írja a dailymail.co.uk.

„Inspirálóan hatott ránk a modern hercegnő mesebeli esküvője és élete, ezért is választottuk Kate Middletont az augusztusi kiadásunk címlaplányának. A borító valójában egy hiper valóságos, életszerű illusztráció Kate-ről, ami tisztelgés a divat új királyi ikonja előtt” – magyarázza a szerkesztő, Aspasia Karras a letagadhatatlanul szétphotoshoppolt, vegyes kritikákat kapó címlapot, ami igencsak esélyes az év legrosszabbul sikerült divatlap borítója címre.

Az általában makulátlan frizurával és sminkben látható Middleton legutoljára talán a Tatlerben megjelent képeken nézett ki ennyire hátborzongatóan, bár a dél-afrikaiak szerint az illusztrációk, melytől a helyi gazdaság fellendülését is várják, nagyon jók lettek.

marie claire south africa 2012 080001
Marie Claire

Ha nem lenne elég ijesztő a Marie Claire szétcsúszott fejű hercegnéje, kísérletezhetünk mi magunk is Middletonnal: a Femail trend csapatának köszönhetően a brit Marks & Spencer oldalán található virtuális arcfelismerő technológia és Photoshop program segítségével zöld szemfestékkel és vörös rúzzsal is megnézhetjük a világ egyik legtöbbet fotózott nőjét. Az oldalon nemcsak hírességeket, de saját magunkat is átalakíthatjuk virtuálisan: 4000 különböző megjelenést próbálhatunk ki és szakértőktől is kaphatunk bőr és kozmetikai tanácsadást. Ha ön is kipróbálna valami újat, kattintson a www.marksandspencer.com-ra!

article-2172457-14083157000005DC-663 634x471
Marks & Spencer
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek