Kvíz: Felismered egy mondatban összefoglalva a legismertebb filmeket? – Kedvenc családi mozijainkból válogattunk

GettyImages-159835836 (1)

Képben vagy a generációkon átívelő klasszikus családi mozikkal, melyeket anno te is láthattál szüleiddel, és szülőként gyerekeidnek is megmutathatsz? Lássuk, milyen tudásra tettél szert gyerekkorod óta űrlények, őslények, szuper képességű házi kedvencek, átlagos képességű szuperhősök, földöntúli kalandok vagy romantikus családi összeborulások ügyében!

Vajon rájössz egymondatos leírásunkból, hogy melyik családi mozidélutános opusról van szó? Teszteld tudásod, és ha nem megy, húzd le otthon a redőnyt, told be a DVD-t, és legyél képben újra! Hajrá!

Fejtsd meg egy mondatból, melyik családi moziklasszikusra gondoltunk!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–3 jó tipp esetén: Az E.T. az nem egy kutya! Mozart viszont zeneszerző volt! Schwarzenegger az nem Ben Stiller, de még csak nem is Dwayne Douglas Johnson. Többet kell tévét nézned a családdal, mert különben hamar eladnak a hollywoodi álomgyár piacán az ötévesek is. Hajrá, dobj be egy zacskó popcornt a mikróba, és kezdd el átismételni a családi klasszikusokat!

4–6 jó válasz esetén: Igen, Haydnt valóban nem zárták ketrecbe, és Grincs sem tudta sose letépni zöld arcát magáról. Jó alapokkal rendelkezel ahhoz, hogy fejleszd a még kihívásokkal teli, sötét területeket. Hátha lesz még egy-két hűvösebb téli este idén. Javaslom, nézzétek gyakrabban otthon a klasszikusokat, nehogy összekeverd az Oroszlánkirályt a Vukkal a gyerek előtt!

7–10 találat esetén: Túl sok tévét nézel! De ez most jó! Gratulálunk, nem lehet csőbe húzni, kened-vágod a család kedvenceit Marson innen és a Föld középpontján túl. Egy mentőkutya ügyességével szimatolod ki a filmes csapdákat, és kerülsz ki belőle, mint Indiana Jones a fantasztikus kalandokból.

Oszd meg másokkal is!
Mustra