Csoda történt az árva egyetemista lánnyal

GettyImages-72991495
Vermes Nikolett

Ilyet még nem látott a világ! Másodszor is megmentették nagyszülei az árva unokát. Óriást kockáztattak, és örömkönnyekkel ünnepeltek a végén.

Minden bizonnyal ez volt a világ legmeghatóbb diplomaosztója. A nagyszülők feltették rá a saját otthonukat, hogy valóra váltsák unokájuk álmát. A fiatal lány mindent dokumentált a közösségi médiában, milliók sírtak együtt vele. 

Senki sem tudott a titokról

Kivéve a bankot. Minden azzal kezdődött, hogy az angliai Seren Lewis korán elvesztette szüleit, ezért nagyszülei nevelték fel, akik minden kívánságát lesték. A lány arról álmodott, hogy egyszer ügyvéd lesz, ennek érdekében szorgalmasan tanult, jó jegyeket szerzett, és felvételt nyert a jogi karra. Viszont az Egyesült Királyságban egészen más feltételekkel tanulhatnak itt a diákok, pontosabban hatalmas összegekért. Az önköltséges képzésre pedig nem volt pénze a családnak, miután két nyugdíjból próbálták fenntartani magukat. A lány mégis megkezdhette jogi tanulmányait, ugyanis a nagyszülők titokban jelzáloghitelt vettek fel az otthonukra.

Videóban osztották meg örömüket
Videóban osztották meg örömüketTikTok

Mindenki nyert

A nagymama és nagypapa hittek unokájukban. Tudták, hogy végigcsinálja az egyetemet, és ma remélik, hogy ügyvédként is helytáll a jövőben, ezért gyakorlatilag mindenüket feltették egy lapra, hogy finanszírozzák Seren tanulmányait. Erről viszont egy szót sem szóltak, egészen a diplomaosztóig. Amikor elmondták a lánynak, hogy jelzáloghitelből finanszírozták az egyetemet, a 22 éves Seren örömében zokogni kezdett. 

@serenlewis1

Passing the Bar and qualifying as a Barrister is my biggest accomplishment to date. However it would have never happened without my Grandparents who I can only be forever grateful for. Taking me in at 2 years old and retiring early to care for a toddler was the most selfless act anyone could have done for me. Bar school is extremely expensive and is still so inaccessible to the majority of people living in the UK. To be able to attend, they decided to remortgage their house that they had paid off so many years ago and without that, I would not be where I am today. So, as much as this acheivement is down to my hard work and MANY late nights, I share this acheivement with them.

♬ 7 Years x Latch - K

Megható példa

A friss diplomás lány azonnal megosztotta örömét követőivel is. Egy TikTok-videóban nagyszüleivel együtt számolt be arról a példátlan és feltétel nélküli szeretetről és bizalomról, amit kapott. Eddig több mint 1,4 millió ember nézte végig a megható videóüzenetet. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra