Áldozatnak öltözött Halloweenre az elnyomott áldozat, Britney Spears

GettyImages-997408728

Britney Spears a Halloween jegyében engedte szabadjára fantáziáját.

Ezúttal egy halloweeni fotósorozatot posztolt magáról a popsztár Instagramon, amelyen az látható, hogy csak fehérneműt és szőrös bilincseket visel egy kis művérrel megfűszerezve, mintha egy gyilkosság áldozata lenne. 

A képaláírásban Spears írt egy kitalált történetet is a képek mellé, miszerint két barátnőjével ment vacsorázni, és ivott egy italt, majd taxival ment haza, a szomszédja pedig már ebben az állapotban találta a padlón. Hogy mi történt, azt természetesen nem tudni. 

A sztár természetesen a családjának is odaszúrt, természetesen csak a móka kedvéért. Csodálatos családja volt, és természetesen nem voltak a közelben – jegyezte meg. 

Ezután megpróbálta kicsit tompítani a történet élét. Azt írta, abban az őrült világban, amilyben manapság élünk, nagyon fontos, hogy biztonságban legyünk, ahogy ezt tettük a koronavírus idején. De így is jól érezheted magad – fűzte hozzá. 

Az enyhén „túlvédett” énekesnő ezután arra hivatkozott, hogy az elmúlt 13 évet apja gyámságában kellett töltenie, a terv egyébként az, hogy ügyvédje, Mathew Rosengart megkéri az illetékes bírót, hogy azt végleg függessze fel november 12-ével. 

Immár 13 éve, hogy kicsit rozsdás vagyok!!!! Anya és apa vezethetem már az autómat – írja a bejegyzésben. Csak vicceltem... de most már komolyan, játszhatok? – tette fel a költői kérdést a szupersztár, aki ki van akadva szüleire, ahogy jelezte, börtönben lenne az apja helye. 

Emlékeztetőül, az autóvezetés egyike volt azoknak a korlátozásoknak, amelyeket az apja állítólag nem engedett meg neki. Korábban a Dívány az énekesnő kálváriájáról beszámolt egy, a Netflixen megjelent dokumentumfilm kapcsán.

Az idei Halloween egyébként nem túl sok jót hozott ki a sztárokból, Madonna például úgy döntött, hogy a halott Marilyn Monroe bőrébe bújik. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra