A táskáknak jutott ülőhely, a szoptató anyának nem

Az egy kézzel szoptató Bryonynak senki sem adta át a helyét!

Az impozáns nevű angol kisvárosban, Leigh-on-Sea-ben egy zsúfolt vonaton vágott bele az azóta nagy botrányt kavart kalandba Byrony Esther, aminek a vége az lett, hogy állva kellett megszoptatnia a 15 hónapos gyerekét. Bryony megosztott egy fotót is az incidensről, amit azóta többen osztottak meg, mint ahány lakója van az angol kisvárosnak, ahol az eset történt.

A Daily Mail beszámolója szerint még egy saját ülőhellyel is rendelkező bőröndöt sem voltak hajlandóak odébbmozgatni a vonat utasai, hogy megkönnyítsék az anya dolgát, nem csoda hát, hogy az eset kiverte a biztosítékot Bryony-nál.

Az artista

A hölgy amúgy egy képet is megosztott az esetről, ami már önmagában is szédületes, bár egyszersmind rizikós attrakciónak tűnik, és jól mutatja mennyire zabos volt Bryony. A kép elkészítéséhez ugyanis nem csak az kellett, hogy az anya nekiálljon állva szoptatni egy mozgásban lévő vonaton: a felpaprikázott hölgynek a telefonját is elő kellett kapnia, hogy aztán egy kézzel szoptatva dokumentálhassa az esetet.

Külön kiakadt Bryony egyébként a képen is látható, egy mozgássérültek számára fenntartott helyre leheveredett biciklisre, akinek ráadásul a biciklije is nekiütközött időnként a háromgyerekes anyának. Persze ki tudja, lehet, hogy a biciklis nemrég rokkant meg egy embert próbáló hegyi menet után, és egyszerűen képtelen volt megmozdulni... 

"Minek szoptatod még mindig?!"

Az anya szerint amúgy tisztában voltak vele a vonat utasai, mivel foglalatoskodik épp, ennek ellenére a fülük botját sem mozdították, amikor helyet kért az egyik bőrönd mellett. Sokan együttéreztek a neten az anyával, bár volt olyan is, aki szerint ez az igazi egyenlőség, nem kéne tehát károgni, ha a férfiak még ilyenkor sem adják át a helyüket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, sokan persze gyorsan elvonatkoztattak az esettől, és inkább azt tették szóvá a sztori kapcsán, hogy a gyerek amúgy is túl idős már ahhoz, hogy szoptatni kelljen. 

Szerinted?

Oszd meg másokkal is!
Mustra