Fogyatékos kisgyerek lesz egy norvég szappanmárka arca

Egy többszörösen fogyatékos kisgyerek lesz jövőre a Lano, a vezető norvég szappanmárka arca, valamint a több mint négyezer dolláros utazási utalvány boldog tulajdonosa.

Mikael

A kisfiú, aki hatalmas internetes támogatottság mellett toronymagasan nyerte a népszerű szappanmárka babaszépségversenyét, több ezer egészséges, csodálatosan cuki pillanatban elkapott vetélytársát utasította maga mögé. Az ötéves Mikael az első kisgyerek a babafotó verseny történelmében, aki fogyatékkal élve jutott fel a dobogó tetejére. Mikael 86758 voksot kapott, több mint kétszer annyit, mint a második helyezett Oliver.

Az idén hatvanéves Lano már hagyományosan rakosgatja gyerekek fotóit a szappanos dobozokra. A cég által évente megrendezett versenyen való részvétel feltétele egy lehetőleg fürdés közben elkapott huncut babafotó, adatok, valamint szülői hozzájárulás a babák nyilvános szerepléséhez. A verseny több körből áll, szakmai zsűri is válogat a fotók között, de a végső döntést mindig a közönség hozza meg. Idén úgy tűnik, Mikael arcában nemcsak a mamája látta meg azt a pluszt, ami őt az emberek szívébe zárja.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek