Nézegess aurát! 3.

csakraMég mielőtt tanfolyamunk harmadik kurzusához érünk, kerítsd elő a segítődet. Kérd meg, hogy vegye le az ingét, aztán döntsd hanyatt. Nem, ne örülj annyira, csak a csakráit fogod letapogatni.

Ha az érzékeid megtapasztalják, hogy testedből energia áramlik ki, a szemed is könnyebben elfogadja majd az új valóságot. Most testünk energiaközpontjaival fogunk megismerkedni. A hét legfontosabb csakránk: gyökércsakra, szexcsakra, napfonatcsakra, szívcsakra, torokcsakra, harmadikszem-csakra és koronacsakra.
Az alsó három csakra a földi síkhoz kapcsolódik, míg a felső három a szellemi világhoz. A köztük elhelyezkedő szívcsakra pedig összeköti őket. Ezek idegközpontok, amelyek a fizikai, mentális, érzelmi és szellemi energiákat magukba gyűjtik az univerzumból, és továbbadják a test minden részébe.


Előbb csak magadnak…

Mindketten feküdjetek hanyatt, és ki-ki maga végezze el a gyakorlatot. Jobb kezedet tartsd tenyérrel a tested felé – harminc centire magadtól. Lassan közelíts a mellkasod irányába, a szívcsakrád felé egészen addig, míg meg nem érzed a finom ellenállást.

Most próbáld meg ugyanezt öt-tíz centivel a szívcsakrádtól távolabbi ponton. Figyeld meg, hogy a tenyered itt közelebb jut a testedhez, vagyis érezhetően itt kisebb az energia, mint a csakráknál.
Most megkeresheted a homlokod közepén lévő, úgynevezett harmadik szemet is, ez a hatodik érzék központja. Tartsd a tenyeredet a két szemöldököd közötti terület fölé, és figyeld meg, mit tapasztalsz.
Na jó, ha egyedül már megy, egymásnak is csinálhatjátok…

 

Egy kis szex – érintés nélkül

Az első részben emlegetett „bambán látó”, aki az aurámat az ajtónál nézegette, a következő merényletet követte el a velem érkező fotós lány ellen. Megkérte, dőljön hanyatt kényelmesen a fotelban, csukja le a szemét. Nem mondta el, mint fog érezni, mert nem akarta őt befolyásolni. Csak annyit mondott, szóljon, ha azt akarja, hagyja abba.
Én persze nem csuktam le a szemem, hanem kíváncsian figyeltem a történéseket. Bambán látónk lazán megállt a lány felett, és jobb tenyerét úgy harminc centire a hasa fölé tartotta. Így állt néhány percig, mígnem a lány hirtelen felpattant a fotelból, hogy: NA MOST MÁR ELÉG LEGYEN!
Arca vérvörös volt, kirohant a szobából. Bambán látó barátunk pedig idiótán vigyorgott.
Később kiderült, hogy a jobb kezéből kiáramló energiával feltüzelte a lány szexcsakráját, vagyis a hasa fölötti részt. A hirtelen odatoluló energia szexuális izgalmat hoz létre, amit megtapasztalva a lány fejvesztve menekült…


Mellműtét helyett

Bambán látónk titokban és csak nekem azt is elárulta, hogy volt már olyan páciense, aki pusztán ettől a „távolból ingerléstől” valódi orgazmust élt át. Gyógyított már ezzel magukat frigidnek hitt asszonyokat is, sőt cicit is növesztett nagyobbra. Hm. Nem tudom, elhiggyem-e. Elhiggyem?
Mindenesetre magáért beszél, hogy a fotós lány átkérette magát az Ezo rovatból a Konyhaoldalakra, és soha többé nem jött velem riportra.

Folytatjuk!

 

Még egy kicsit a csakrákról

A csakrák az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia, a prana. A csakrák az óramutató járásával megegyező irányban forognak, amikor környezetükből energiát vesznek fel, ellenkező irányba, ha energiát adnak le. A hét főcsakrán kívül a testünkön számos kisebb csakra található még, közülük jelentősebbek a két tenyér és a két talp közepén lévő csakrák. Csakráinkat speciális meditációval mi magunk is megtisztíthatjuk. További információ: csakra.lap.hu

A cikkünkben említett szexcsakra a párkapcsolattal, a szexualitással, a kreativitással, az alkotókészséggel, a táplálkozással és a fizikai erőnléttel van kapcsolatban. Szanszkrit neve Szvadhiszthana, mely édes ízt jelent. A szexcsakra a köldök és a nemi szervek között helyezkedik el, szexuális gondok, orgazmusprobléma esetén előfordulhat, hogy nem megfelelő működése az ok.

Mustra