Nézegess aurát! 2.

aura2Még mielőtt megismernéd az auralátás fortélyait, kell keresned egy társat. Nem, ne ijedezz, ez itt nem a társkereső rovat, kerítő sem vagyok, egyszerűen csak kell majd melléd valaki, akin kísérletezhetsz.

Válassz tehát egy barátot, a postást vagy a férjedet, mindegy, kit, egy a lényeg: hogy azonnal hagyja abba a röhögést. Mert ha nem hisz az egészben, neked se fog sikerülni. Akkor ugyanis nem tudsz majd ellazulni, és a tudatalattiddal befolyásolod azt is, hogy mit látsz meg, és mit nem.


Nyuszi ül a fűben

Ha megvan a kísérleti nyuszid, relaxáljatok. 
Nem nehéz, csak le kell ülni szépen, kényelmesen, szemeket becsukni, semmi tapi, és lélegezni. Mélyeket, egyenletesen, nyugodtan. Kifúj, befúj. Hallgathattok lágy zenét, elképzelhetitek, hogy madárfüttyös, virágos mezőn sétáltok, mindegy. A lényeg az idilli hangulat és a nyugi. 
Amikor halk horkantásokra leszel figyelmes, akkor tudhatod, hogy a nyuszid túllazult. Gyengéden ütögesd meg a vállát, mert nem aludni hívtad, hanem nézelődni. Pár perc múlva lassan nyisd ki a szemed (az övét is), és nyújtózzatok egy jót. Készen álltok a nagy mutatványra.


Ne láss, csak érezz!

Íme az első varázslatos gyakorlat. Dörzsöljétek össze a tenyereteket (mindenki a magáét), aztán távolítsátok egymástól kétarasznyira. Ha jól figyelsz, érezni fogod köztük az energiát, főleg a tenyér közepe és az ujjbegyek között. Ha most lassan közelíteni kezded egymáshoz a két tenyered, azt fogod érezni, hogy ellenállás van köztük. Mintha egy puha gumilabda nem engedné, hogy összeérintsd őket. Ez a két kezed külön aurájának találkozása. Ha tovább közelíted a tenyered, az ellenállás hirtelen megszűnik – az történt, hogy a két kezed aurája egybeolvadt.
Ne siess, mára elég lesz ennyi a tanulásból. Csináld újra, ahányszor csak kedved tartja, fürdés után, reggeli közben, elalvás előtt, és figyeld meg, mit érzel. Egyre erőteljesebben és tisztábban fogod észlelni a történéseket.

Folytatjuk!

Egy kis fizika

A tudósok egyetértenek abban, miszerint mindannyian birtokában vagyunk egy úgynevezett fizikai aurának. Ez a testet körülvevő fizikai anyagokból és energiamezőkből áll. Mivel az ember hőmérséklete általában melegebb, mint a környezete, a test közvetlen közelében légáramlatokat eredményező hőmozgás tapasztalható. Testünkből infravörös energia, illetve alacsony szintű elektromágneses sugárzás áramlik ki. Emellett elektrosztatikus és elektromos ionmezők is vannak köröttünk.

Felhasznált irodalom: 
Richard Webster: Az auralátás gyakorlata

Az előző rész: Nézegess aurát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra