Kierőszakoltak és furfangosok

meddoseg-spermiumokAz ezotéria hívei elutasítják a lombikprogramot és állítják: a sorsot nem lehet kijátszani, a mesterségesen létrehozott utód csak "műember", aki nem örömmel jön a világra – miért és kiknél marad el a gyerekáldás?

Ha egy nő hosszú ideje próbálkozik teherbe esni és mégsem sikerül, annak valószínűleg lelki okai vannak. Még akkor is, ha az orvos valamilyen szervi elváltozást állapít meg – mondják az ezoterikus tanítók. Ilyenkor nem árt a nőgyógyászon kívül egy látót, numerológust, asztrológust is felkeresnünk. 
 

Nem azt rendelte apának

meddoseg-spiritualisTudatalattinkban számtalan olyan gát lehet, ami a fogamzást megakadályozza. Gyerekkori trauma, anya-lánya kapcsolat problémája, a felelősségtől való félelem... Vagy egyszerűen csak türelemre és kitartásra szeretne megtanítani az élet. Ezt az utat azok kapják, akik gyakran gyerekkoruk óta jómódban élnek, és szinte mindent azonnal elértek, semmiért sem kellett megküzdeniük. 

De az is előfordulhat, hogy nem az a párunk, akihez a leendő lélek szeretne „leszületni”. Számtalan olyan példa ismert, amikor egy orvosilag teljesen egészséges pár hiába próbálkozott évekig, majd miután elváltak útjaik, az új kapcsolatukból szinte azonnal megfogant a baba.

Ezek a pozitív példák, de számolnunk kell azzal az eshetőséggel, hogy erre az életünkre gyermektelenséget vállaltunk. Például azért, hogy valamilyen tevékenységnek szentelhessük az életünket. Országkarmának nevezik, amikor egy nő vezetőnek születik. Ezeket az asszonyokat általában a művészek között – hisz a feladatuk a folyamatos adás: a zene, irodalom, tánc, képzőművészet által – vagy civilszervezetek, alapítványok, egyházi rendek élén találjuk meg. 

A gyermektelenség büntetés is lehet előző életünkben elkövetett hibá(i)nkért. Könnyen kaphat ilyen sorsot az, aki megölt valakit vagy az abortusz mellett döntött.

Az asztrológiai képletben egyértelmű az utalás a gyermektelenségre. Ám ez nem jelenti azt, hogy az ilyen hölgyeknek gyerek nélkül kell leélniük az életüket. Az örökbefogadás mindenképpen szóba jöhet. Sőt! Ők ezoterikus értelemben többet tesznek a világért, önmagukért, mint akik saját gyermeküket nevelik.
 

Öröm nélküli "műember"

Sok nő azonban nem fogadja el, hogy nem lehet gyermeke, és inkább kierőszakolja: a szelíd gyógymódok helyett az orvostudomány legújabb módszereit veszi igénybe. Az ezotéria hívei maximálisan elutasítják a lombikprogramot, ami mára egészen a klónozásig vezetett. 

A sors el nem fogadása, megerőszakolása rászabadítja az emberiségre a „műember” rémét. Korunk egyik szellemtan tanítója, Szabó Judit Hazatérés című könyvében azt írja, hogy arról ugyan nincsenek ismeretei, hogy a mesterségesen megtermékenyített petesejthez milyen lélek kapcsolódik, de tart attól, hogy olyan, aki nem örömmel jön a világra. Hiszen a lélek nem szívesen kötődik olyan testhez, amelyet telegyógyszereztek. Ezért emberileg és ezoterikusan is azt tanácsolja, hogy a szülők inkább a különböző természetes gyógymódokkal, terápiákkal próbálják elérni a fogamzást. 

Az írónő szerint ugyanis a sorsot nem lehet kijátszani. A kierőszakolt gyerekek, de főleg a „létrehozásukhoz” szükséges technika, olyan folyamatokat indítottak meg, amelynek következményei könnyen kicsúszhatnak az ember kezéből.
 

Furfangos babák

Míg sok esetben orvosilag egészségesnek titulált pároknál nem fogan meg a magzat, addig nem egy olyan történetet ismerünk, amikor az orvos nyilvánított meddőnek egy olyan nőt, aki később teherbe esett. Aminek helye van a sorsban, az meg is történik.

Az egyetlen éjszaka alatt, gyógyszer szedése mellett fogant gyerekeket és az orvosilag meddő nők magzatát nevezzük furfangos babáknak. Ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfoganjanak. Ötlettáruk kimeríthetetlen. Hiszen a „leszületni” vágyó a lélek sorsfeladatától függően választja ki apját és anyját. Ha a léleknek csak azt kell megtapasztalnia, hogy milyen, ha egyedülálló nő neveli, akkor egyetlen pásztorórára hozza össze a szüleit. Ám ha édesanyja jelenlegi párjáról pontosan tudja, hogy nem az ő apja, akkor úgy intézi, hogy kiválasztott édesapja mindenáron és kikerülhetetlenül édesanyja útjába kerüljön, hogy ő minél hamarabb megérkezhessen hozzájuk.

 

 

cikk-tipus-linkek

Mai problémáid gyökere talán a magzati korban keresendő – nem csupán lelki, de testi bajaid oka is fellelhető és oldható a megfelelő módszerrel, úgyhogy: vissza az anyaméhbe! Ruga Zsóka terapeuta a Diapozitív metódusról. | Vissza az anyaméhbe

Ők nem élik át a szülésnek, születésnek azt a pillanatát, amikor ég és föld összeér, de bátrak, amiért nyíltan vállalják: nekik nem kell gyerek. Még mindig jobb teljesen elhatárolódni, mint csak azért világra hozni, hogy anyjuk megfeleljen a társadalom elvárásának. |  Gyereket soha!

Oszd meg másokkal is!
Mustra